Office 365 -koulutusta

Microsoft Office 365 - koulutusta

Office 365 avulla organisaatiosi pystyy viestimään liki reaaliajassa. Tieto on saatavilla miltä tahansa päätelaitteelta, mistä tahansa. Tiedonkulku helpottuu ja työnteon tehokkuus kasvaa.

Tule Tieturin koulutukseen kuulemaan, kuinka hyödynnät Office 365 -työkaluja tehokkaasti.

 

Koulutukset: Office 365

Office 365 tehokas hyödyntäminen


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Päivämäärä: 12.10.2016
Lue lisää ja ilmoittaudu >
12.10.2016

Suunnitteletteko Office 365 käyttöönottoa? Haluatteko varmistaa, että hyödynnätte sen ominaisuuksia tehokkaasti? Office 365 - tehokas hyödyntäminen -koulutuksessa saat hyvän katsauksen Office 365 ominaisuuksista.

Lue lisää

MOC 20347: Enabling and Managing Office 365


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutuksessa käydään läpi Office 365 käyttöönoton ja ylläpidon toimenpiteet ja tekniikat. Koulutuksen läpikäynyt osaa ylläpitää O365 ympäristöä. Microsoftin tuotteista Office, sähköposti, pikaviestit ja ryhmätyötilat ovat keskeisiä työvälineitä monelle organisaatiolle. Näiden palveluiden toteuttaminen ei ole teknisesti ja taloudellisesti aina järkevää paikallisesti, joten tätä varten Microsoft toteutti samat palvelut Office 365:ssa. Se on saavuttanut laajan käyttäjäkunnan ja on tällä hetkellä yksi Microsoftin merkittävimmistä tuotteista. Jossain vaiheessa paikalliset asennukset ovat valitettavasti enää marginaalinen jäänne maailman muuttuessa kohti pilvipalveluita. O365 kursseilla keskityttiin aiemmin pelkästään käyttöönottoon, mutta varsinainen ylläpito jäi vähemmälle huomiolle. Tämä oli senkin takia erittäin harmillista, että yleensä käyttöönoton tekee ulkopuolinen taho, mutta ylläpidosta huolehtii oma organisaatio. Tässä kurssissa onkin ylläpidon osuutta lisätty huomattavasti.

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.Soita tai laita sähköpostia Kontakta oss
niin teemme sinulle tarjouksen
010 432 1001
info@tieturi.fi

Keskitä henkilöstön koulutukset Tieturille. Hyödynnä koulutuskorttimme paljousalennus ja vähennä koulutusmenoja.