OTA YHTEYTTÄ

Ora Hanttu

Tuoteryhmäpäällikkö, ICT

040 582 6008 Lähetä viesti

Kesto: 2 päivää
Veroton hinta (+ alv 24 %): 1 690 €
Voit maksaa:
Koulutuskortti

Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

iOS-sovelluskehitys

Koulutuksessa käydään läpi taitoja, joilla pääset vahvaan alkuun iOS-sovellusten kehityksessä. Koulutuksen käynyt osaa iOS-alustan ja sen kehitysvälineiden piirteet. Kurssilla paneudutaan iOS-käyttöliittymien toimintatapaan ja muihin keskeisiin osiin, joita tarvitaan toimivan iOS-sovelluksen tekemiseen.

iOS on Applen kehittämä mobiilikäyttöjärjestelmä, jota käytetään iPhone-, iPod touch- ja iPad -laitteissa. iOS on markkinoiden menestynein taulutietokonealusta ja älypuhelimissa käyttöjärjestelmän levinneisyys on toiseksi yleisin heti Androidin jälkeen.

iOS-sovellusten jakamiseen tarkoitettu App Store on mobiilialustojen menestynein kauppapaikka ja se onkin tarjonnut tavan tehdä pienimuotoisestakin sovelluskehityksestä menestyvää liiketoimintaa. Kurssin taidoilla pääset vahvaan alkuun iOS-sovellusten kehityksessä.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu ohjelmistokehittäjille, ohjelmoijille, jotka haluavat oppia perustaidot ja työvälineet, joita tarvitaan tehokkaaseen iOS-alustalla tapahtuvaan sovelluskehitykseen.

Esitiedot

Kurssille osallistujalta edellytetään C++- tai Java-ohjelmointikielen perustaitoja.

Kurssin materiaalit

Kurssimateriaali on englanninkielinen.

Ohjelma

1. Päivä

iOS Overview
Application States
Apple's new Programming Language: Swift
UI Development

2. Päivä

UI Development Continues
Persistant Storage
Web Services
Publishing iOS Apps