OTA YHTEYTTÄ

Anna Sahinoja

Tuoteryhmäpäällikkö

050 598 2070 Lähetä viesti

Kesto: 0,5 päivä
Veroton hinta (+ alv 24 %): 450 €

Tästä asiakaskohtainen toteutus?

Toteutamme koulutuksia myös asiakaskohtaisina. Jätä yhteystietosi ja tehdään juuri teille sopiva toteutus.


Paikka ja päiväys

Helsinki
15.11.2016
Ilmoittaudu

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Tarinankerronta tietohallinnon työkaluna

 Miksi tarinankerrontaa?

  • Mikä tarinoissa on tärkeintä? Se, että ne jäävät mieleen. Ennen kun ihmiskunta oppi kirjoittamaan, tarinankerronta oli ainoa tapamme siirtää tietoa sukupolvelta toiselle.
  • Mieti esimerkiksi seuraavaa tilannetta: Et ehkä muista millaisia ominaisuuksia näit demossa, mutta jos toimittajasi kertoi sinulle tarinan, muistat sen ikuisesti.
  • Media on saattanut muuttua, mutta perustotuus pysyy: Ihminen on rakennettu kuuntelemaan ja kertomaan tarinoita.
  • Tarinoiden avulla pystyt myymään ideoitasi tehokkaammin, kehittämään parempia palveluita, parempaa asiakaskokemusta, jopa parempaa johtamista.
  • Tarina on keino erottautua. Prosessit, tuotteet ja palvelut voidaan kopioida, mutta tarina on uniikki.

Kohderyhmä

Olemme suunnitelleet koulutuksen tietohallinnon johto- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille.

Informator Training Cloud

Vår utbildningsportal stöttar dig genom hela utbildningen. Portalen är tidsbesparande och utformad för att ge dig som deltagare en mer effektiv inlärning - som leder till bättre resultat och större kunskapstillämpning efter kursen. Läs mer här >

Sisältö

Visuaalinen tarinankerronta on yksi voimakkaimmista välineistä kun haluat tehdä vaikutuksen ja jäädä mieleen. Koulutuksessa käymme läpi mm. seuraavaa:

  • Miten rakennat erottuvan tarinan.
  • Miten  hyödyntää sitä, mitä nykytiede tietää päätöksenteosta viestin vahvistamiseksi ja muutosprosessin läpiviemiseksi, uusien ideoiden ja ajatusten myymisessä organisaatiolle ja asiakkaille.

Koulutus on osa Tietohallinto- ja innovaatiojohtamisen koulutusohjelmaamme. Se toimii sisällöltään hyvin myös itsenäisenä kokonaisuutena.

Koulutus pidetään kello 13-16 Tieturin koulutustiloissa HTC Ruoholahdessa, Tammasaarenkatu 5.

Kouluttaja

Miisa Helenius, Pointvenue, erilaistaja, visuaalisen tarinankerronnan valmentaja.

Miisa auttaa yrityksiä tunnistamaan missä he ovat erilaisia ja parempia kuin muut, kertomaan mukaansatempaavan tarinan ja jakamaan sen juuri oikeissa kanavissa, juuri oikeaan aikaan. Miisa on toiminut aiemmin mm. Fujitsun kauppa ja elintarviketeollisuus yksikön kehitysjohtajana ja Capgeminillä Business Information Management ja All Channel Experience tarjoamista vastaavana johtajana.