Tilaa uutiskirje

Tampere

Kalevantie 2, B-talo, 33100 Tampere
p. 010 432 1000

Tampereen koulutustilat

Tampereen toimipiste ja koulutustilat sijaitsevat Tampereen keskustassa lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa Technopoliksen Yliopistonrinteen B-talossa. Kulku on A-talon sisäänkäynnin kautta. Tilat sijaitsevat samassa kerroksessa kuin Technopoliksen Aulapalvelu.

Karttapalveluita

Google Maps

Tulo julkisilla liikennevälineillä

Kun menet rautatieaseman pääovesta ulos, käänny vasemmalle. Kävele katua pitkin mäkeä ylös kunnes saavut T-risteykseen. Ylitä katu. Käänny vasemmalle rautatien yli menevälle sillalle. Sillan jälkeen oikealla puolella katua on Technopoliksen talo. Mene sisään pääovesta.

Pääset rautatieasemalta myös 1. laituria pitkin kävellen junan Helsingistä tulosuuntaan päin. Käänny laiturin päässä vasemmalle ja kävele sillalle, liikennevaloista yli ja raiteiden yli oikealle kohti valkeita rakennuksia.

Linja-autoasemalta kävellen poispäin Ratinan stadionista, Hatanpään valtatien yli tien vasenta puolelta suoraan Kalevantietä, jolloin Technopoliksen rakennus on sillan jälkeen oikealla puolella.

Tulo omalla autolla

  • Kun tulet Helsingin ja Turun suunnasta tullessasi moottoritietä, tulet Viinikan liikenneristeykseen. Valitse Tampere-talolle ohjaava kaista ja käänny vanhan rautatiesillan alta ajamisen jälkeen liikennevaloista vasemmalle. Jatka Ratapihankatua eteenpäin, liikennevalojen jälkeen vasemmalla on Technopoliksen P-talo (osoite Ratapihankatu 51, Tampere). Mikäli Parkkitalo on täynnä, niin jatka tietä eteenpäin. Sieltä tulee vastaa kaksi parkkitaloa, ensin P-Tullintori ja sitten P-Tulli. P-Tulli on parempi pidempiaikaiseen pysäköintiin. Tule Technopoliksen parkkitalosta hissillä kolmanteen kerrokseen, P-Tullintorilta ja P-Tullista mäkeä ylös ja tien yli Technopoliksen rakennusta kohti.
  • Kun tulet Tampereen ohitustietä Vaasan tai Jyväskylän suunnasta, niin poistu ohitustieltä Tampere rampista, numero 40. Tämän jälkeen noudata edellä olevia ohjeita Viinikan liikenneristeyksestä alkaen.

Maksullinen pysäköinti

P-Tulli http://www.finnpark.fi/pysakoiminen/pysakointikohteet/p-tulli/
P-Tullintori http://www.finnpark.fi/pysakoiminen/pysakointikohteet/p-tullintori/

rss Jaa