GO! - koulutus alkaa varmasti

GO! - Garanterad kursstart


GO! -kuvake kertoo varmasti toteutuvasta koulutuksesta!

Koulutukseen lähteminen vaatii aikataulutusta ja suunnittelua. Helpottaaksemme niitä, merkkaamme kaikki varmasti toteutuvat kurssit "GO! - koulutus alkaa varmasti" -merkillä. Löydät merkin koulutuksen päivämäärän vierestä ja listan kaikista varmasti toteutuvista koulutuksista tämän tekstin alta. Kun varaat GO!-merkityn kurssin, voit varata turvallisesti myös matkat ja majoituksen.

Koulutukset toteutetaan aina osallistujamäärän perusteella. Työskentelemme kovasti sen eteen, että saamme lisättyä GO!-merkin kaikkiin koulutuksiimme.

Tieturi pidättää oikeuden muutoksiin.

Klikkaa Plus- painiketta nähdäksesi nämä koulutukset.

Viikko 10

Projektipäällikön keskeiset taidot


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Päivämäärä: 11.2, 4.3, 8.4, 23.5 - Lisää...
Lue lisää ja ilmoittaudu >
4.3 GO!, 8.4, 23.5, 18.6,
4.3 GO!, 8.4, 23.5, 18.6,
11.2 GO!

Tämä projektipäällikölle suunniteltu projektikoulutus tarjoaa sinulle kunnon menetelmät projektityöskentelyyn. Opit koulutuksessa projektityöhön hyödyllisiä työkaluja, tehokkaita vuorovaikutustaitoja sekä pureudut projektityöskentelyn eri rooleihin ja niiden merkitykseen.

Lue lisää

Ketterä projekti – agile projektijohtaminen


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Päivämäärä: 8.3, 10.5
Lue lisää ja ilmoittaudu >
8.3 GO!, 10.5,

Tässä projektikoulutuksessa opit kuinka ketteryys ja projektitoiminta voidaan liittää toisiinsa. Opit millainen projektimalli on hyvä ja milloin ketterät toimintatavat ovat paikallaan. Saat käsityksen ketterän projektin suunnittelusta ja johtamisesta ja sisäistät miksi Scrummaster ei ole sama kuin projektipäällikkö. Koulutuksen sisällön avulla pystyt määrittämään projektin vastuut ja roolit ketterässä ympäristössä.

Lue lisää

IBM Spectrum Scale Basic Administration for Linux and AIX


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Päivämäärä: 6.3
Lue lisää ja ilmoittaudu >
6.3 GO!

This course is intended for IT professionals tasked with administering an IBM Spectrum Scale storage cluster in environments running Linux and AIX nodes. The course includes information on installing, configuring, and monitoring an IBM Spectrum Scale cluster. Many Spectrum Scale features are described in lecture materials and then implemented in lab exercises. These features include: Storage management, high availability options, cluster management, and information lifecycle management (ILM) tools.

Note: Although the lab environment is running the Linux operating system, the differences in Spectrum Scale compared with an AIX environment are minor. Therefore, the skills acquired during the course can be applied in both Linux and AIX environments.

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.