Koulutus

Kristiina Anjala – työtä pelkäämätön ilopilleri

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Tänään esittelyvuorossa on uusin tieturilainen, Kristiina Anjala, jolta saamme tuntumaa ensimmäisten kuukausien vaikutelmaan.

”Aloitin Tieturilla valmennusvastaavan tehtävissä ihan hetki sitten, maaliskuun puolessa välissä”, Kristiina kertoo. ”Olen viihtynyt älyttömän hyvin. Tieturilla on mielettömän kivoja ihmisiä ja todella hyvä yhteishenki. Aivan ihana paikka!”

”Tieturi ei ollut minulle entuudestaan tuttu. Kuultuani mahdollisuudesta aloittaa Tieturilla, hain toki infoa siitä, mitä täällä oikeastaan tehdäänkään”, Kristiina naurahtaa. ”Tavatessani Tieturin liiketoimintajohtajan ja kaksi valmennusvastaavista haastattelun merkeissä oli molemmin puolin selvää, että olisin hyvä lisä Tieturin väkeen.”

Ilmapiiri vakuutti heti alusta

Kristiinan aloitusviikolle osui Tieturin kevään kehittämispäivä. Ensimmäistä viikkoa töissä olevana Kristiina oli varsinaisista asioista omien sanojensa mukaan vielä ”vähän pihalla”. Päällimmäiseksi koko Tieturin voimin vietetystä hetkestä jäi hyvä fiilis; loistava ilmapiiri ja mukava porukka hyrisyttivät vielä illalla kotona.

Kristiina määrittelee itsensä toimistoalan konkariksi. Työkokemusta on kertynyt pitkän uran aikana monelta eri alalta niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta, erityisesti erilaisista assistentin tehtävistä.

”Nykyisessä tehtävässäni minua inspiroi työn monipuolisuus. Olen aina tottunut olemaan jokapaikanhöylä”, Kristiina mainitsee. ”Olen mielelläni monessa mukana ja haluan auttaa ihmisiä. Työssä ei voi käydä vain palkan vuoksi, sen on oltava haasteellista ja mukavaa.”

Iloa työyhteisöön

”Yksi vahvuuksistani on työtä pelkäämätön asenne. Lisäksi tuon työyhteisöön omalta osaltani innostusta ja hyväntuulisuutta, iloa ja aurinkoa”, Kristiina sanoo. ”Töihin mennessäni iloitsen joka aamu, että saan olla Tieturin kampuksella muiden tieturilaisten ja asiakkaidemme kanssa. Yksi asiakkaista totesi juuri, kuinka mukava oli tulla koulutukseen, kun olin niin iloisena vastaanottamassa häntä.”

Vapaa-aikanaan Kristiina saa virtaa liikunnasta, musiikista ja ystävistä. Hänet voi bongata kävelylenkiltä, salilta, istumasta iltaa ystävien kanssa tai karaokesta mikrofonin varresta.

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Tietoa kirjoittajasta:

Kristiinaa haastatteli markkinointi- ja sisältöpäällikkömme Anna, joka katselee peiliin kuultuaan, ettemme olleet toimistoalan konkarille ennestään tuttu.

Asiasanat: Tieturilaiset