Panu Kauppinen – tanssiva talousjohtaja

Julkaistu 10.6.2022
Lukuaika noin 2 min

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Toukokuun aikana tieturilaisista ovat esittäytyneet seniorikonsulttimme Pentti, valmennusvastaava Minttu, avainasiakaspäällikkömme Kristiina, tuotehallinnan Elina ja kouluttajamme Jorma.

Tänään siirrymme hallinnon puolelle; esittelyvuorossa on talousjohtajamme ja hallinnollinen toimitusjohtajamme Panu Kauppinen.

Monipuolinen toimenkuva

Tieturin hallinnollisena toimitusjohtajana Panu hoitaa yrityksen johtoon liittyvät käytännön asiat. Liiketoimintavastuu Tieturin toimintojen osalta on liiketoimintajohtajallamme Pauliinalla.

Panun työssä korostuu talousjohtajan rooli tehtävineen. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. sijoittajaviestintää, tilinpäätöksen tekeminen ja taloushallintoa. Panun vastuut talousjohtajana ulottuvat myös Tieturin sisaryrityksiin. Panu kuuluu myös Soprano-konsernin johtoryhmään.

Panun ja Tieturin tiet kohtasivat reilu yhdeksän vuotta sitten keväällä 2013 Tieturin tullessa osaksi Soprano-konsernia. Hallinnollisen toimitusjohtajan rooliin Panu astui vuoden 2021 alussa.

Mahtava porukka

Työssä Panua innostavat sekä monipuoliset työtehtävät että Tieturin ja sisaryhtiöiden mahtava porukka.

”Pidän töissä erityisesti rennosta ilmapiiristä sekä mahdollisuudesta työskennellä mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa”, Panu kertoo. ”Meillä talossa on hyvinkin matala organisaatio. Työskentelin jo ennen Tieturin aikaa konsernimme edellisen johdon kanssa; sama mukava tekemisen meininki on jatkunut nykyisen esihenkilöni Pauliinan kanssa.”

Työyhteisöön Panu pyrkii tuomaan positiivisuutta ja tekemisen meininkiä. Hänen tekemistään värittää positiivisuus, niin kollegoihin kuin koko elämään ylipäätään.

Tanssilava kutsuu

Vapaa-aikanaan Panu tanssii. Lavatanssiharrastus alkoi aikoinaan 90-luvun puolivälissä. Panu tapasi puolisonsakin lavatansseissa Mäntsälässä. Yhteinen harrastus jatkuu edelleen.

Vipinää arkeen tuovat myös kaksi shetlanninlammaskoiraa, joiden kanssa tulee takuuvarmasti liikuttua. Uusin harrastus Panulla on darts, jota varten on nyt hankittu myös kotiin kunnon darts-taulu harjoittelua varten.

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Asiasanat:

Tieturilaiset

Aiheeseen liittyvät blogit:

Blogi 17.4.2024

Oppimisstrategiat työelämässä – Miten tuet henkilöstön osaamisen kehittymistä ja innovointia?

Lue lisää