Koulutus

Pia-Mari Saavalainen – lämpimästi asiakkaan asialla

Tieturin sydän ovat Tieturin koulutuksen asiantuntijat sekä kouluttajamme. Tänään esittelyvuorossa on Pia-Mari Saavalainen, yksi neljästä koulutusmyyjästämme.

Tieturille ystävän houkuttelemana

”Vuoden 2017 lopussa ystäväni kertoi, että nyt olisi tarjolla tosi hyvä työpaikka. Tieturin myynnissä oli paikka avoinna, ja Tieturilla pitkään ollut ystäväni oli todennut sen soveltuvan minulle”, Pia-Mari muistelee.

Pia-Marilla oli takanaan pitkä ura hotelli- ja ravintolaesihenkilönä. Siitä hän oli siirtynyt kiinteistönvälittäjän tehtäviin, uppoutunut siihen työhön ja viihtyi todella hyvin. Ystävä jatkoi kuitenkin houkuttelua, ja Pia-Mari innostui hakemaan Tieturille. Tammikuussa 2018 hän aloitti Tieturin puhelinmyynnissä koulutusmyyjänä.

Asiakkaan tarve edellä sopivaa koulutusta etsimässä

Pia-Mari työskentelee niin yksittäisten asiakkaiden tarpeiden kartoittamiseksi kuin yhteistyössä organisaatioiden HR-henkilöiden kanssa. Kuten moni muukin tieturilainen, myös Pia-Mari saa virtaa ihmisten auttamisesta ja elinikäisen oppimisen tukemisesta.

”Meillä Tieturilla panostetaan valtavasti asiakkaisiin ja perehdytään siihen, mitä asiakas oikeasti tarvitsee”, Pia-Mari kertoo. ”Tavoitteena on löytää jokaiselle juuri se sopiva koulutus. Asiakkaan kokonaisvaltainen auttaminen on minulle tärkeää.”

Työyhteisöön Pia-Mari tuo iloa ja työystävyyttä. Hän on kuuluisa siitä, että hän tuo ympärilleen lämpöä ja lempeää mieltä.

”Minulle on tärkeää, että kollegat viihtyvät ja että heillä on hyvä olla”, mainitsee Pia-Mari. ”Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä, kuulen mielelläni, mitä muiden elämään kuuluu.”

Vapaa-ajalla riittää vauhtia

Työn ulkopuolella Pia-Marilla on monta rautaa tulessa. Iloa elämään tuovat kolme pientä, yksi-kolmevuotiasta lastenlasta sekä kaksi pientä koiraa. Pia-Mari on myös aktiivinen showtanssin harrastaja. Hän löysi tanssin uudestaan 36-vuotiaana nuoruuden harrastuksen oltua jonkin aikaa tauolla. Tällä hetkellä hän kilpailee showtanssissa SM-tasolla. Syksyllä on taas tulossa ikäkausimestaruuskisat, joihin Pia-Mari osallistuu.

Pia-Marilla riittää aikaa myös puutarhanhoitoon mökillä Savitaipaleella. Kukkien lisäksi pihalta löytyy myös hyötykasvillisuutta, mm. lipstikkaa. Myös terveelliset kuusenkerkät ja nokkoset siirtyvät talteen talven aikanakin nautittavaksi.

Yhteys Pia-Mariin

Haluatko apua koulutusasioissa? Pia-Marin tavoitat numerosta 050 566 0227 tai sähköpostitse osoitteesta pia-mari.saavalainen@tieturi.fi

Katso myös muut tieturilaisten esittelyt.

Tietoa kirjoittajasta:

Pia-Maria haastatteli markkinointi- ja sisältöpäällikkömme Anna, joka arvostaa suuresti Pia-Marin ammattitaitoa ja asennetta.

Asiasanat: Tieturilaiset