FrontpageTrainingsIntroduction to OT/IoT cybersecurity

Tekoälyohjelmointi Pythonilla

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Koulutuksessa opit, miten Python soveltuu tekoälyratkaisujen käytännön toteutukseen. Pääset nopeasti vauhtiin valmiiden kirjastojen (scikit-learn, SciPy, NumPy, MatPy … ) avulla.

Koulutuksessa käymme läpi myös kahden tekoälysovellusten rakentamiseen käytettävän apuvälineen käytön. Käymme läpi Tensorflow ja PyTorch -apuvälineiden perusteet ja käytön käytönnän esimerkkien avulla.


Location
Helsinki

Training formats
Onsite

Duration
1 day

Price
850 €

Esitiedot

Kun tunnet ohjelmoinnin konseptina, niin hyvin pystyy seuraamaan kurssia ilman aiempaa Python-osaamista.

Tekoälyohjelmointi Pythonilla -kurssin sisältö

Tekoälyohjelmointi ja Python

  • Johdanto aiheeseen. Tekoäly on nyt kaikkialla. Mistä puhumme, kun puhumme tekoälystä? Entä miten Python soveltuu tekoälyratkaisujen käytännön toteutukseen?

Python ja koneoppiminen (​machine learning)

  • Python on yksi suosituimmista ohjelmointikielistä koneoppimiseen. Valmiiden kirjastojen (scikit-learn, SciPy, NumPy, MatPy … ) avulla pääset nopeasti vauhtiin. 

Tensorflow ja tekoäly

  • Tensorflow on Googlen avoimen lähdekoodin lisenssillä julkistama apuväline omien tekoälysovellusten rakentamiseen. Käymme läpi sen perusteet ja käytön esimerkkien avulla

PyTorch ja tekoäly

  • PyTorch on toinen tunnettu apuväline omien tekoälysovellusten rakentamiseen. Tutustumme sen perusteisiin ja käymme lyhyesti läpi käytännön esimerkin. 

Pilvipalveluna tarjottavien tekoälypalveluiden käyttö

  • Keskeiset pilvipalvelutoimijat tarjoavat kaikki omia palveluitaan tekoälyprojekteihin. Rajapintojen (API) avulla niitä voi käyttää osana omaa projektia. Käymme läpi muutaman käytännön esimerkin (AWS, GCP) 

Aikataulu

Koulutuspäivä alkaa klo 9 ja päättyy noin klo 16-16.30. Aamiainen on tarjolla klo 8.15-9.00.

Trainer

Immo Salo

You might be interested in these courses:

Blogs related to the subject: