Tervetuloa Tieturin joulukouluun! Katso alta itsellesi sopiva koulutus, ilmoittaudu mukaan ja nauti lahjastasi! Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietoja -kentässä minkä lahjavaihtoehdon haluat.

Tieturi pidättää oikeuden muutoksiin. 
Lahjan saa toteutuneista koulutuksista. Lahjan saa vain tietyillä päivämäärinä järjestettävistä koulutuksista. Koskee vain uusia ilmoittautumisia.

Lahjomme sinut näissä koulutuksissa

GO! -koulutus alkaa varmasti. 

Kaikki GO! -koulutuksemme ovat myös joulukouluja!

Näet GO!-koulutukset tästä >>

Välipäivien koulutukset

Tieturi kouluttaa välipäivinäkin! Välipäivien koulutukset:

Valokuvaus 28.12. 

Koulutuksessa käydään läpi digitaalisen valokuvauksen perusasiat. Koulutuksen jälkeen osaat ottaa ammattimaisia, laadukkaita valokuvia yrityksesi nettisivuille, sosiaaliseen mediaan ja esitteisiin.

Lue lisää >>

Päivässä sinuiksi projektityön kanssa 28.12.

Projektityön etuja ovat yhteistyö ja verkostoituminen sekä joustavuus, monipuolisuus ja uudistumiskyky. Onnistuneessa projektissa keskeisinä ovat erilaiset roolit ja niiden vastuut projektin elinkaaren aikana. Jokaisen projektissa toimivan henkilön pitää tällöin tuntea projektihallinnan kokonaiskuva sekä omaa työtä tehostavat projektityömenetelmät.

Ilmoittaudu >>

Projektipäällikön keskeiset taidot 29.-30.12.

Projektipäällikön keskeiset taidot -koulutuksessa paneudut projektin syntyyn, valmisteluun, suunnitteluun ja läpivientiin sekä niihin liittyviin menetelmiin. Koulutuksessa perehdyt projektityöhön toimialariippumattomasti. Asioita konkretisoidaan ryhmätöiden, esimerkkiprojektien ja keskustelujen avulla.

Ilmoittaudu >>

PowerPoint-esityksen ABC 28.12. (online, 2 tuntia)

Kaipaatko hyviä vinkkejä PowerPoint-esityksen pitämiseen? Tervetuloa kuulemaan esityksen ABC: hyviä vinkkejä esityksen pitoon.

Ilmoittaudu >>

Tarrat ja joukkokirjeet - apuna Excel ja Word 28.12. (online, 2 tuntia)

Tarrat ja joukkokirjeet -koulutuksessa opit, kuinka voit hyödyntää Exceliä ja Wordiä isommissa postituksissa. Opit, kuinka luot oikeanlaisen Excel-tiedoston tarrojen tulostuksen taustaksi, ja opit luomaan tarra- ja kirjepohjia.

Ilmoittaudu >>

Excel - pölyt pois peruslaskennasta 29.12. (online, 2 tuntia)

Tule pudistelemaan pölyt pois Excelin peruskäytöstä. Koulutuksessa palautamme mieleen Excelin peruslaskentaa, käymme läpi kaavioiden ja kaavojen teon sekä laitamme tiedon ja kaavojen kopioinnin kuntoon.

Ilmoittaudu >>

Excel Pivot-yhteenvetotaulukot pikaisesti 29.12. (online, 2 tuntia)

Olisiko aikaa ottaa Pivot-taulukot haltuun? Käymme koulutuksessa tiiviisti ja tehokkaasti läpi Excelin Pivot-taulukon käyttöä.

Ilmoittaudu >>

Nämä yllätyskoulutukset

Nämä koulutukset valitsimme sattumanvaraisesti joulukoulutuksiksi! Toivottavasti suosikkisi on mukana.

Access jatkokurssi 1.12.

Koulutuksessa käymme läpi perustiedot Access-tietokantasovellusten luonnista ja muokkauksesta. Koulutuksen jälkeen osaat luoda eri tyyppisiä lomakkeita ja lisätä niihin toiminnallisuutta makrojen avulla.

Ilmoittaudu >>

Excel VBA-makrojen jatkokurssi 12.-13.12.

Koulutuksessa syvennetään Excel VBA-makrojen perusteet- kurssin pohjalta saatua makro-osaamista. Koulutuksen jälkeen osaat ryhtyä rakentamaan makro-sovelluksia myös muille käyttäjille.

Ilmoittaudu >>

Excel tehokas peruskäyttö 12.-13.12.

Koulutuksessa opit suunnittelemaan, luomaan, muokkaamaan ja muotoilemaan peruslaskentaa sisältäviä laskenta-taulukoita helposti ja tehokkaasti. Kurssilla opit myös esittämään tiedot Excelin graafisena kaaviona.

Ilmoittaudu >>

Excel taulukot ja pivot-raportointi 14.-15.12.

Kurssin jälkeen osaat käsitellä erilaisia Excel-taulukoita (ent. luetteloita) mahdollisimman tehokkaasti ja muodostaa Excel-taulukoista yhteenvetolaskelmia ja kaavioita pivot-työvälineellä. Lisäksi osaat käyttää suodatuksessa ehtoalueita ja erikoissuodatusta sekä tunnet tietokantafunktiot.

Ilmoittaudu >>

Photoshop sparraus 19.12.

Koulutuksessa käymme läpi, kuinka Photoshopilla tehdään asiat helposti ja vaivattomasti. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää ohjelmaa monipuolisesti ja saat uusia ulottuvuuksia ohjelman peruskäyttöön. Käymme asiat läpi nopeassa tempossa yhden päivän aikana.

Ilmoittaudu >>

Projektipäällikön keskeiset taidot 15.-16.12., Tampere

Tämä projektipäällikölle suunniteltu projektikoulutus tarjoaa sinulle kunnon menetelmät projektityöskentelyyn. Opit koulutuksessa projektityöhön hyödyllisiä työkaluja, tehokkaita vuorovaikutustaitoja sekä pureudut projektityöskentelyn eri rooleihin ja niiden merkitykseen.

Ilmoittaudu >>

Lahjat

Joululahjaksi voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista.

Google Chromecast

Näppärä TV:n HDMI-liitäntään kiinnitettävä laite tekee televisiostasi äly-TV:n! Voit lähettää Netflixin, HBO:n ja muut suoraan puhelimestasi TV:n ruudulle.

"Paras ostamani lisälaite. Tärkeä osa olohuonetta" -Severi

Lue lisää >>

JBL GO Bluetooth matkakaiutin

Tieturin punaisena ja laadukkaalla äänellä vaikka onkin kohtuullisen pieni. 

Lue lisää >>

Bialetti Moka Express -mutteripannu

Valitse maailman tunnetuimman mutteripannun koko: 1, 2, 3, 4, tai 6 kuppia

Lue lisää >>