Kesto: 1 päivä
Veroton hinta (+ alv 24 %): 850 €

Tästä asiakaskohtainen toteutus?

Toteutamme koulutuksia myös asiakaskohtaisina. Jätä yhteystietosi, ja tehdään juuri teille sopiva toteutus.

Voit maksaa:
Koulutuskortti

Paikka ja päiväys

Helsinki
10.6
Finnish Finnish
Ilmoittaudu

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Tekoäly pilvipalveluna

Tekoälypalveluilla on jo nyt paljon käytännön sovelluksia. Esimerkit lisäävät ymmärrystä mahdollisuuksista ja inspiroivat keksimään omia käyttötarkoituksia. 

Tällä Kurssilla opit käytännön case-esimerkkejä tekoälypalveluiden hyödyntämisessä.

Opit miten tekoälyprojekti viedään läpi omasa organisaatiossa.

Esitiedot

Kurssi ei edellytä ennakkotietoja tekoälystä.

08:30 - 09:00 Aamukahvi

09:00 - 09:30 Tekoälyn lyhyt historia ja keskeiset käsitteet Tekoälystä puhuvat nyt kaikki. Miksi? Onko kyseessä vain hype vai olemmeko tällä kertaa aidosti suuren muutoksen kynnyksellä?

09:30 - 10:45 Tekoäly pilvipalveluna - keskeisimmät palveluntarjoajat Pilvipalveluista alettiin puhumaan aktiivisesti vuonna 2007. Runsaassa kymmenessä vuodessa ovat ne saavuttaneet vakaan jalansijan ja nyt kuumin kilpailu käydään siitä, kellä on edistyneimmät tekoälyä palveluna tarjoavat ratkaisut.

10:45 - 11:00 Tauko

11:00 - 12:00 Käytännön case-esimerkkejä tekoälypalveluiden hyödyntämisestä Tekoälypalveluilla on jo nyt paljon käytännön sovelluksia. Esimerkit lisäävät ymmärrystä mahdollisuuksista ja inspiroivat keksimään omia käyttötarkoituksia.

12:00 - 13:00 Lounas

13:00 - 13:45 Tekoälyprojekti läpivienti omassa organisaatiossa (PoC, pilotti) Parhaan ymmärryksen tarjolla olevien palveluiden mahdollisuuksista saa, kun ottaa ne itse käyttöön ja soveltaa niitä omaa organisaatiota koskevaan käytännön haasteeseen tai mahdollisuuteen

13:45 - 14:15 Esimerkkiprojekti läpivalaistuna Käymme läpi vaihe vaiheelta jo toteutetun esimerkkiprojektin

14:15 - 14:30 Kahvitauko

14:30 - 15:15 Tekoälyn tulevaisuus on myös pilvipalveluiden tulevaisuus Tekoäly pilvipalveluna on tuore ilmiö. Jo nyt on kuitenkin nähtävissä se, että pilvipalvelumarkkinoiden voittaja on se, jolla on eniten lisäarvoa asiakkailleen tuottavat palvelut. Tekoälypalvelut kehittyvät vauhdilla ja lähitulevaisuuden suuntaviivojen ymmärtäminen auttaa ennakoimaan oman toiminnan suunnittelua.

15:15 - 16:00 Yhteenveto ja loppukeskustelu

Kouluttaja

Immo Salo on toiminut kouluttajana ja puhujana alan tapahtumissa, yrityksissä ja yliopistoissa yli 15 vuotta. Hän on sarjayrittäjänä keskittynyt digitaaliseen murrokseen vuodesta 2006. Immo Salo on julkaissut useita kirjoja ja hänen uusin kirjansa tekoälystä (Docendo) ilmestyy vuonna 2019. Kirja on jatkumo edelliselle pilvipalveluita ja big data ilmiönä esitelleille kirjoille.

Immo Salo                               Tekoäly tutuksi kirja

Immo Salo