CGI asiakaskohtaiset

Koulutukset: CGI asiakaskohtaiset

Admin SQL Database Infrastructure (20764) TURKU


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutus on suunniteltu sinulle, joka hallinnoit tai ylläpidät SQL Server tietokantaa. Koulutuksen jälkeen osaat hallinnoida SQL Server tietokannan infrastruktuuria.  

Koulutus on hyödyllinen myös SQL Server tietokantahakuihin sovelluksia tekeville.

Lue lisää

Projekti ja palveluviestinnän kulmakivet


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutus pidetään osoitteessa: Valimotie 17, 2 krs. H219 / klo 9:00 - 12:00

Kuuletko asiakkaasi odotukset?

  • Tiedätkö, millaista viestintää asiakkaasi odottaa?
  • Kuinka käyt odotustenhallintakeskustelun?


Projektin asiakasviestinnän suunnittelu

  • Tunnista palvelusi viestinnän kannalta tärkeimmät kohderyhmät: tee systemaattinen sidosryhmäanalyysi (sisäinen, off-shore, asiakas)
  • Selkeät avainviestit helpottavat sitoutumista
  • Oikea viesti oikeaan kanavaan oikealla välineellä
  • Milloin ja miten projektista tai palvelusta viestitään kasvokkain?
  • Kuinka tarkkaan projektin viestintää voi ja kannattaa suunnitella?

Avaimia vaikeisiin tilanteisiin

Lue lisää

JavaScript-ohjelmoinnin jatkokurssi Fina Tampere


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutuksessa käydään läpi haastavammat JavaScript-tekniikat, kielen uusimmat piirteet sekä parhaita ohjelmointikäytäntöjä ja yleisimpiä sudenkuoppia. Koulutuksen tavoitteena on tutustuttaa osallistujat syvällisemmin erinäisiin JavaScriptin edistyneisiin ominaisuuksiin. Koulutuksen käynyt osaa kirjoittaa hyvää ja helposti ylläpidettävää JavaScript-koodia isoissakin projekteissa.

JavaScriptillä voidaan nykyisin toteuttaa täysivaltaisia käyttöliittymäsovelluksia selaimeen (SPA) ja lisäksi myös täydellisiä palvelinsovelluksia käytännössä mihin tahansa käyttötarkoitukseen. JavaScript-projektien kokoluokka on paisunut uusiin mittasuhteisiin ja niinpä onkin entistä tärkeämpää, että kehittäjät hallitsevat kielen piirteiden lisäksi myös hyvät ohjelmointikäytännöt sekä JavaScript-projekteissa yleisesti käytetyt mallit ja apukirjastot sekä -välineet.

JavaScript on myös kehittynyt kielenä. Viimeisin ES6-versiotaso tarjoaa paljon houkuttelevia piirteitä. Valitettavasti edelleen jäljelle jää perinteinen murhe: entä selaintuki?

Lue lisää

Angular-ohjelmointi TypeScriptillä Fina Tampere


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutuksessa käydään läpi Angular toiminnallisuutta. Koulutuksen jälkeen osaat toteuttaa Angular-sovelluksia TypeScriptillä.

Angular (versio 4) on suositun SPA-kehyksen uusin versio. Aiemmin Angular2:na tunnetun alustan kehitys alkaa nyt tasaantua, ja API säilyy versiopäivityksissä kohtuullisen yhteensopivana.

Angular tarjoaa erittäin modulaarisen API:n ja komponenttimallisen lähestymistavan käyttöliittymän ohjelmointiin. Rinnastuksia esimerkiksi ReactJS:ään onkin löydettävissä jopa helpommin kuin AngularJS:n (1.x) ohjelmointimalleihin. Angular-kirjastot ovat kuitenkin huikean laajat ja niiden käyttö ei välttämättä aukea ihan ensi yrittämällä. Lisäksi koodauksen tuottavuus puoltaa TypeScriptin käyttöä, joka ainakin osalle ohjelmoijista on uusi tuttavuus.

 

Lue lisää

PowerPoint perusteet hyvälle esitykselle TURKU


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutuksen ajankohta 8.2.2018 klo 12-17

Koulutuksessa käymme läpi, kuinka esityksiä tehdään tehokkaasti Powerpointilla. Jos teet esityksiä itsellesi tai toisille, pystyt tämän koulutuksen jälkeen keskittymään sisällön luomiseen, kun itse väline on sinulle tuttu. Koulutuksen jälkeen osaat Powerpointin sujuvaan käyttöön liittyvät parhaat käytännöt. Osaat laatia ja muokata esityksiä, jotka sisältävät tekstiä, taulukoita, kuvioita, kuvia ja kaavioita. Työskentely-ympäristö on sinulle tuttu ja hallitset ohjelman perustyökalut.

 

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.