Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Myynti

010 4321 001 Ota yhteyttä

Kesto: 3 päivää
Veroton hinta (+ alv 24 %): 2 046 €

Tästä asiakaskohtainen toteutus?

Toteutamme koulutuksia myös asiakaskohtaisina. Jätä yhteystietosi, ja tehdään juuri teille sopiva toteutus.

Voit maksaa:
Koulutuskortti

Paikka ja päiväys

Online
4.11 – 6.11
Swedish Svenska
R
Ilmoittaudu
9.12 – 11.12
Swedish Svenska
R
Ilmoittaudu
Online
i Lue lisää

Osallistu koulutukseen kotoa tai työpaikaltasi

4.11 – 6.11
Swedish Svenska
R
Ilmoittaudu
9.12 – 11.12
Swedish Svenska
R
Ilmoittaudu
Stockholm
4.11 – 6.11
Finnish Finnish
Ilmoittaudu
9.12 – 11.12
Finnish Finnish
Ilmoittaudu

Jaa

Lataa pdf-muodossa

DevOps Fundamentals

För den organisation som tar fasta på digitalisering och hög förändringstakt är DevOps centralt. Certifierbara kurser i DevOps introducerades under 2016 och de spås bli lika betydelsefulla och vedertagna som certifieringar i ITIL-ramverket.

Kursen DevOps Fundamentals skapar en grundläggande förståelse för vad DevOps är och dess syfte och värde för organisationen. Scopet i kursen täcker allt från organisationsstruktur, arbetssätt och kultur till tekniska aspekter kring automatisering

Kohderyhmä

Kursen vänder sig till dig som vill förstå DevOps och de underliggande principerna, oavsett om du är utvecklare, chef eller jobbar i drift, support eller förvaltning.

Esitiedot

Inga krav på förkunskaper eller certifieringar.

Sertifikaatti

Kursen kan avslutas med certifiering, antingen i samband med kurs eller vid separat tillfälle. Notera att certifiering är en förutsättning för att ta sig vidare mot högre certifieringsnivåer inom DevOps

Vid certifieringsbokning tillkommer 2 400 kr utöver ordinarie kursavgift

Kurssin materiaalit

Kursen hålls på svenska men kursmaterialet är på engelska

Informator Training Cloud

Vår utbildningsportal stöttar dig genom hela utbildningen. Portalen är tidsbesparande och utformad för att ge dig som deltagare en mer effektiv inlärning - som leder till bättre resultat och större kunskapstillämpning efter kursen. Läs mer här >

DevOps är en blandning mellan filosofi, metoder, modeller och verktyg  som tar fasta på vikten av kommunikation, samarbete, integration och automation. Den primära anledningen att anamma DevOps är att höja värdet av IT-leveransen genom att skapa ett snabbt och effektivt flöde från kravspec till driftsatt tjänst. För att uppnå detta krävs effektiva processer och verktyg som främjar agil utveckling och  stärker bandet mellan utveckling, drift, support och förvaltning.

DevOps Fundamentals är den grundläggande kursen i organisationen DASAs certifieringsprogram. Den beskriver hur och varför DevOps kan utgöra ett bra stöd för att stärka samverkan mellan utveckling, drift, support och förvaltning.

Kursen beskriver de principer, metoder modeller och verktyg som utgör kärnan i DevOps samt kopplingen mot andra modeller och ramverk som ITIL®, Lean och agil utveckling. Under kursens gång avlivas även ett antal myter kring DevOps.

Yhteistyössä