DMI - Digitaalinen markkinointikoulutus
Testaa digi-osaamisesi ilmaiseksi! Paina GET STARTED aloittaaksesi testin.

 

Suorita Digital Marketing ja Social Selling -tutkinnot omaan tahtiisi juuri silloin, kun sinulle sopii. Tarjoamme Digital Marketing Institute:n verkkokoulutuksia, joissa opiskelet tutkinnon itsenäisesti video-oppimateriaalin avulla.

Digital Marketing Institute (DMI) on maailmanlaajuinen koulutusyritys, jonka englanninkielisiä digimarkkinoinnin sertifiointikoulutuksia on suorittanut jo yli 18 000 henkilöä 115 maasta.

DMI:n opintosuunnitelma perustuu uusimpiin digitaalisiin työkaluihin ja tekniikoihin. Mukana opintosuunnitelmassa ovat maailman suurimmat ja vaikuttavimmat digitaaliset tuotemerkit, LinkedIn, Google, Facebook, Twitter ja Microsoft. DMI:n asiantunteva Industry Advisory Council validoi opetussuunnitelman ja huolehtii, että tutkinnon sisältö on selkeä, teknisesti tarkka ja aina ajantasalla.

Koulutuskampuksemme on valtuutettu Pearson VUE -testikeskus. Voit suorittaa kurssin lopputestin meillä, ja saat sertifioinnin hyväksytysti suoritetusta testistä. Digitaalinen markkinointi + Digitaalinen sosiaalinen myynti -tutkinnot vastaavat eurooppalaisessa tutkintojen viitekehyksessä (EQF) tasoa 5.

Tervetuloa vahvistamaan digitaalisen markkinoinnin taitojasi!

 

Koulutukset: DMI

Lue lisää >

This program provides a introduction to the essentials of digital
marketing. Validated by Digital Marketing Institutes Industry Advisory Council.

Lue lisää
Lue lisää >

This online certificate program provides a introduction to the essentials of digital and social selling. Validated by Digital Marketing Institutes Industry Advisory Council.

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.

Maailmanlaajuinen sertifiointistandardi digitaalisen markkinoinnin koulutuksessa