DMI
Testaa ilmaiseksi digi-osaamisesi! Paina GET STARTED (15min)


Digital Marketing Institute (DMI) on maailmanlaajuinen koulutusyritys, joka tarjoaa kansainvälisen digimarkkinoinnin sertifiointikoulutuksen. Tähän mennessä yli 18 000 henkilöä 115 maasta on suorittanut DMI:n markkinointikoulutuksen tutkinnon. 

Tieturin tarjoamat DMI-tutkinnot opiskellaan itsenäisesti videomuotoisen oppimateriaalin avulla Tieturin digitaalisessa oppimisympäristössä, Training Cloudissa. Oppimisympäristö ymmärtää, miten opiskelijat oppivat ja personoi oppimisen jokaiselle yksilölle juuri hänelle parhaiten sopivalla tavalla parantaen sekä oppimismotivaatiota sekä tuloksia. 

DMI:n opintosuunnitelma perustuu uusimpiin digitaalisiin työkaluihin ja tekniikoihin. Mukana opintosuunnitelmassa ovat maailman suurimmat ja vaikuttavimmat digitaaliset tuotemerkit, LinkedIn, Google, Facebook, Twitter ja Microsoft. DMI:n asiantunteva Industry Advisory Council validoi opetussuunntelman ja huolehtii siitä, että tuktinnon sisältö on teknisesti tarkka, selkeä ja aina ajantasalla.  

Tieturin kurssikeskus Helsingissä on valtuutettu Pearson VUE -testikeskus. Voit suorittaa meillä kurssin lopputestin, ja saat sertifioinnin hyväksytysti suoritetusta testistä. Digitaalinen markkinointi + Digitaalinen sosiaalinen myynti -tutkinnot vastaavat eurooppalaisessa tutkintojen viitekehyksessä (EQF) tasoa 5.  

Tervetuloa vahvistamaan digitaalisen markkinoinnin taitojasi ainuutlaisessa koulutusohjelmaamme. 

HUOM: Kurssi on englanniksi. 

Koulutukset: DMI

Lue lisää >

This program provides a introduction to the essentials of digital
marketing. Validated by Digital Marketing Institutes Industry Advisory Council.

Lue lisää
Lue lisää >

This online certificate program provides a introduction to the essentials of digital and social selling. Validated by Digital Marketing Institutes Industry Advisory Council.

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.

Maailmanlaajuinen sertifiointistandardi digitaalisen markkinoinnin koulutuksessa