Tietokannat

Tietokantateknologiat haltuun Tieturilta

Tieturilta löydät sopivan koulutuksen niin perinteisempiin kuin pilvipohjaisiin tietokantoihin. Löydät kaikki tietokantakoulutuksemme tältä sivulta.

Valikoimistamme löydät myös mahdollisuuden osallistua etänä ruotsalaisen Informatorin ja brittiläisen QA-koulutusyrityksen koulutuksiin. Tunnistat nämä koulutukset Online-merkistä.

Microsoft Access - työpöytätietokanta

Microsoft Accessin avulla luot nopeasti selainpohjaisia tietokantasovelluksia, joiden tiedot tallennetaan SQL-tietokantaan. Löydät valikoimistamme perus- ja jatkotason Microsoft Access -koulutukset.

Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server on Microsoftin tietokantakokonaisuus, jonka avulla yrityksen tietokokonaisuuden analysointi ja raportointi toimii sujuvasti. Se tarjoaa mm. Reporting Servicen raportointiin, Integration Servicen datan siirtoon tietokantojen välillä sekä analyysipalvelun useasta järjestelmästä tuodun tiedon analysointiin yhdessä paikassa.

Microsoft SQL-kieli puolestaan on kyselykieli, jolla tätä dataa hallitaan.

Mongo ja CosmosDB

 Mongo ja CosmosDB-tietokannat ovat yleisesti käytettyjä NoSQL-tietokantoja. 

Koulutukset: Tietokannat

Mongo ja CosmosDB-tietokannat


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutuksessa tutustutaan Mongo ja CosmosDB-tietokantoihin, jotka ovat yleisesti käytettyjä NoSQL-tietokantoja. Koulutuksessa käydään läpi Mongon ja CosmosDB käyttöönotto Azure-pilviympäristössä.

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.