Yrityksen talous

Perinteisesti yritystoiminnassa taloushallinnon rooli on nähty lähinnä tukitoimintona. Nykyaikaisessa tietoyhteiskunnassa jokaisen meistä on kuitenkin tärkeätä ymmärtää yrityksen talouteen ja toiminnan analysoimiseen liittyviä ratkaisuja. Kilpailun kiristyessä taloudellisen informaation tärkeys vain lisääntyy. 

Valikoimastamme löydät koulutusta taloushallinnon peruskäsitteisiin, talouden avainlukuihin sekä taloudellisessa päätöksenteossa tarvittaviin taitoihin.

Kouluttajana toimii KHT Tuomas Honkamäki.

Tuomaksella on useiden vuosien kokemus konsernitilinpäätökseen liittyvistä kysymyksistä, ja hän on kirjoittanut kirjan konsernitilinpäätöksen laatimisesta, Tuomas on ollut kirjanpitolautakunnan jäsenenä mukana laatimassa kirjanpitolautakunnan yleisohjetta konsernitilinpäätöksestä. Hän tietää konsernitilinpäätöksen kinkkiset kohdat ja tuo näihin liittyvät ratkaisut käytettäväksi.

Koulutukset: Talous

Talouden avainluvut


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Päivämäärä: 21.8, 24.10
Lue lisää ja ilmoittaudu >
21.8, 24.10,

Opi talouden ohjaaminen ja sen menetelmät tällä kurssilla! Kurssilla käydään läpi tarkasti eri työkalut, joiden avulla voit seurata ja analysoida yrityksen taloutta.

Lue lisää

Esimiehen taloustaidot

Uusi
Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Päivämäärä: 20.8, 30.10
Lue lisää ja ilmoittaudu >
20.8, 30.10,

Esimiehen taloustaidot. Opi taloushallinnon peruskäsitteet ja miten se palvelee liiketoimintaa! Kurssilla käsitellään tilinpäätöstä ja tehokkaita analyysejä yhtiön taloudellisesta tilanteesta.

Lue lisää

Tämä sinun tulee vähintään tietää taloushallinnosta

Uusi
Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Päivämäärä: 5.9
5.9

Koulutuksessa opit taloushallinnon peruskäsitteet ja miten se palvelee liiketoimintaa. Koulutuksen jälkeen osaat tulkita tilinpäätöstä ja tehdä tehokkaita analyysejä yritysten taloudellisesta tilanteesta.

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.