PHP & Drupal -koulutukset

Tieturi tarjoaa PHP (Hypertext Preprocessor) koulutusta palvelinympäristöjen ohjelmointiin. PHP sopii varsinkin Linux-Apache-alustalle ja siksi se on ehkä tämän hetken merkittävin Internet-palvelimen ohjelmointitekniikka. Avoimen lähdekoodin kehitysmallin ansiosta se on nopeasti kehittynyt erittäin rikkaaksi web-sivujen skriptauskieleksi. PHP kuuluu nykyään Unix- ja Linux-palvelimen keskeisiin työkaluihin, mutta on käytettävissä myös Windows-alustalla toimivissa www-palvelimissa.

Drupal on PHP:lla toteutettu avoimen lähdekoodin sisällönhallintakehys. Se toimii taustajärjestelmänä monessa verkkosivustossa. Drupalin avulla saa tehtyä hallitun sivuston joka sisältää normaalia sisältöä, sivuston hallintaa, keskustelufoorumin tai yhteisösivun - tai näiden yhdistelmän.

 

Koulutukset: PHP & Drupal

PHP-ohjelmointi


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Koulutuksessa opit liittämään dynaamisesti generoitavia osia staattisiin sivuihin, käsittelemään lomakkeita ja luomaan tietokantayhteyden.

Lue lisää

Web-sivusto Drupalilla


Koulutus myös asiakaskohtaisena toteutuksena
Pyydä tarjous organisaatiollesi
Lue lisää >

Drupal-sisällönhallinta koulutuksessa käymme läpi Drupalin sisältötyypit, julkaisuasetukset ja näkymät. Koulutuksen jälkeen osaat päivittää ja ylläpitää oman sivustosi sisältöä.

 

Lue lisää

Etkö löydä haluamaasi koulutusta? Ota yhteyttä 010 432 1001 (ark. 8-17) tai info@tieturi.fi.


Soita tai lähetä sähköpostia  Kontakta oss
teemme sinulle tarjouksen 
010 432 1001
info@tieturi.fi