Koulutukset

Online-koulutus

Kouluttaudu @ missä haluat - Tieturin online-koulutuksilla

Löydät tältä sivulta kaikki Tieturin online-koulutukset. Voit osallistua näihin koulutuksiin kotoa, työpaikalta - tai vaikka mökiltä! Mistä tahansa, missä sinulla on Internet-yhteys. 

 Ei matkustamista   Joustavaa    Ympäristöystävällistä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua:

  • brittiläisen QA:n koulutuksiin kätevästi verkon kautta
  • etäosallistujana Tieturin luokkakoulutuksiin
  • verkkokoulutuksina järjestettäviin Tieturin koulutuksiin
  • verkkokursseille itseopiskellen.

Osallistut näihin koulutuksiin netin kautta tietokoneellasi tai tabletillasi. Tarvitset vain internet-yhteyden.  

Koska osallistut koulukseen nettiselaimen kautta, pystyt valitsemaan vapaasti mistä kurssille haluat osallistua. Suosittelemme kuitenkin rauhallista ympäristöä, jossa pystyt välttymään keskeytyksiltä. Kun käytössäsi on kaksi näyttöä on osallistuminen sujuvaa.  

Löydät QA:n tarjooman vasemman laidan online koulutus -osiosta

QA:n koulutukset ovat reaaliaikaisia live-virtuaalikoulutuksia, joihin osallistut omalta koneeltasi. Koulutuksen pitää tunnettu ja arvostettu brittiyritys QA. Kouluttaja pitää  koulutuksen Iso-Britanniassa ja johon liityt mukaan kehittyneen etäosallistumisjärjestelmän kautta. Olet "täysivaltainen" osallistuja ryhmässä: etäosallistuminen vie suoraan yhden lähiopiskelupaikan. Olet siis jopa lähes fyysisesti paikalla - lue lisää tästä kiinnostavasta tavasta osallistua virtuaalisesti koulutukseen >>

Verkkokurssilla Office-ohjelmien osaaminen kuntoon

Verkkokurssin avulla tehostat Office-ohjelmien käyttöä. Valikoimistamme löydät videokirjastot Microsoftin Word tekstinkäsittelyohjelman, PowerPoint esitysgrafiikan sekä Excel taulukkolaskennan käytöstä. Lisäksi tarjolla on videokirjastot Skype for Busineksen haltuunottoon sekä OneNote-muistiinpanojen tekemiseen.

Videokirjastoissa tieto on jaettu minuutin - kolmen minuutin kokonaisuuksiin, joten löydät helposti etsimäsi tiedon. Valikoimistamme löytyvät videokirjastot niin uusimpaan 2016-versioon kuin vanhempiinkin Office-versioihin.

Voit liittää videokirjastoon myös Tähtipelaaja-oppimispelin. Sen avulla opit Office-ohjelman käyttöä mukavasti pelaamalla.

Pyydä yrityksellesi tarjous videokirjastosta ja Tähtipelaaja-oppimispelistä: info@tieturi.fi tai soittamalla 010 432 1001.