Oppimismenetelmät

Sinulle sopivaa koulutusta

Jotta yritys voi kehittyä, on sen ihmisten kehityttävä ammatillisesti. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista lähettää henkilökuntaa pitkään koulutukseen, syystä tai toisesta. Joskus syynä ovat koulutuksen kustannukset, joskus on hankala irrottaa ihmistä töistä.

Time-To-Skills™ -koulutustuotteistamme löydät aina tarpeisiisi sopivan tavan kouluttautua.

Verkko-oppimisympäristömme Training Cloud tukee sinua oppimisesi aikana.
Training Cloud perustuu Promote® Internationalin menetelmiin. Promote® pohjautuu Professori Robert O. Brinkerhoffin (Brinkenhoff Evaluation Institute) ja James D. Kirkpatrickin (Kickpatrick Partners) tutkimuksiin.

Avoimet koulutukset

Haluatko tavata kouluttajan ja muut osallistujat kasvokkain? Tule koulutukseen paikan päälle. Avoimet luokkakoulutuksemme järjestetään mm. Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja muilla paikkakunnilla Suomessa. Luokkakoulutuksessa käytössäsi on nykyaikainen koulutusluokkamme, ja koulutuspäivään kuuluu aamukahvi, lounas ja välipala iltapäivällä. Pääset myös keskittymään koulutukseen keskeytyksettä koko koulutuksen ajan.

Tutustu koulutuskalenteriin >

Asiakaskohtainen koulutus

Kun organisaatiosi kaipaa kehittymistä, on asiakaskohtainen toteutuksemme myös hyvä vaihtoehto. Voitte pureutua juuri teille sopivaan aiheeseen yhdessä kouluttajamme kanssa. Koulutus voidaan pitää joko paikan päällä organisaation omissa tiloissa, meidän koulutustiloissamme tai ihan missä vaan. Myös koulutuksessa tarvittavat tietokoneet on mahdollista vuokrata kauttamme.

Kansainvälistä koulutusta etäluokassa - Remote Classroom

Helsingin koulutusluokistamme voit osallistua myös Ruotsissa pidettäviin koulutuksiin ilman matkustamisen vaivaa (ja toisinpäin: Ruotsista voi olla osallistujia Helsingissä pidettäviin koulutuksiimme). Modernit etäluokkamme tarjoavat yhteyden luokkahuoneeseen Ruotsissa. Oppimiskokemus luokkahuoneessa on samanlainen kuin olisit itse paikalla luokassa kouluttajan kanssa. Etäluokassa on muitakin osallistujia, ja koulutuspäivään kuuluu aamukahvi, lounas ja iltapäivän välipala.

Tunnistat etäkoulutukset päivämäärän vieressä olevasta  -merkistä.  = Remote Classroom

Osallistu kotoa tai työpaikalta Remote Cloud Access -palvelumme kautta

Voit osallistua koulutukseen myös kotoa, työpaikaltasi tai ihan mistä vaan etäyhteyden kautta. Remote Cloud Access -palvelumme avulla olet etäosallistujana luokkakulutuksessa omalla tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.


Remote Cloud Access -koulutuksissamme paikkakuntana on Online.

Henkilökohtaista opetusta

Hyvä vaihtoehto yksilön tai pienryhmän oppimiseen työympäristössä on henkilökohtainen opetus. Asiantuntijakouluttajamme tullessa työpaikallesi pääset aidossa työympäristössäsi varmistamaan, että hyödynnät käytössäsi olevia työkaluja tehokkaasti ja että työtapasi ovat tehokkaat. Henkilökohtainen opetus soveltuu erityisesti työmenetelmien kertaukseen ja aiemmin suorittamasi koulutuksen jatkoksi.

Kannettava luokka

Haluatteko järjestää koulutuksen omissa tiloissanne, mutta tarvittava tietokoneluokka puuttuu? Lähetämme kannettavat luokkamme haluamaasi kohteeseen. Koneet on valmiiksi asennettu koulutusta varten.