Koulutusmuodot

Sinulle sopivaa koulutusta

Jotta yritys voi kehittyä, on sen henkilöstön kehityttävä ammatillisesti. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista lähettää henkilökuntaa pitkään koulutukseen. Joskus syynä ovat koulutuksen kustannukset, joskus on hankala irrottaa ihmistä töistä. Jotta kouluttautuminen on teille mahdollisimman helppoa, järjestämme sekä avoimia että asiakaskohtaisia koulutuksia.

Avoimiin koulutuksiin voit tutustua tästä: Tutustu koulutuskalenteriin >

Läsnäkoulutus

Perinteinen luokkakoulutus

Koulutuksen aikana osallistujat ja kouluttaja ovat samassa tilassa tai asiakkaan omissa tiloissa. Luokkakoulutukset pidetään Tieturilla nykyaikaisissa koulutustiloissamme tai muissa sopivissa tiloissa. Tarvittaessa voimme tuoda paikalle mobiili-luokkamme. Osallistujat pystyvät keskittymään koulutukseen keskeytyksettä koko koulutuksen ajan. Koulutuspäivään tiloissamme kuuluu myös aamukahvi, lounas ja iltapäivän välipala.

Remote Classroom™

Etäluokka-ratkaisumme avulla Tieturin koulutustiloista osallistutaan toisella paikkakunnalla pidettävään koulutukseen. Vaikka kouluttaja on eri luokassa, on oppimiskokemus etäluokkahuoneessa perinteisen kaltainen. Kaikki koulutuksen osallistujat kuulevat ja näkevät toisensa sekä kouluttajan reaaliaikaisesti. Koulutettava on "täysivaltainen" osallistuja ryhmässä. Nykyaikaiset koulutustilamme tarjoavat tarvittaessa osallistujalle käyttöön myös harjoitusympäristön. Ratkaisu varmistaa hyvän keskittymisen koulutukseen. Koulutuspäivään kuuluu myös aamukahvi, lounas ja iltapäivän välipala.

Etäkoulutus

Osallistujat ovat mukana etäkoulutuksissamme etäyhteydellä kotoa, työpaikalta tai vaikka mökiltä. Mistä tahansa, missä heillä on Internet-yhteys. Koulutuksiin voi osallistua tietokoneella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella. Etäosallistuminen ei vaadi matkustamista. Se on siksi erittäin ympäristöystävällinen ja joustava vaihtoehto.

Etäosallistuminen on mahdollista:
· Tieturin luokkakoulutuksiin (Remote Cloud Access™)
· ruotsalaisen Informatorin ruotsiksi tai englanniksi järjestettäviin luokkakoulutuksiin (Remote Cloud Access™)
· verkkokoulutuksina järjestettäviin Tieturin koulutuksiin (Skype/Webex/yms)
· brittiläisen QA:n englanniksi järjestettäviin luokkakoulutuksiin.

Itseopiskelu

Tieturin verkkoympäristössä olevan itseopiskelumateriaalin avulla osallistuja opiskelee omaan tahtiinsa ajasta ja paikasta riippumatta. Interaktiivisten, pedagogisesti toteutettujen verkkokurssiemme avulla tehostat työskentelyäsi.

Itseopiskelu on mahdollista:
· Office-ohjelmien käytön tehostamiseen
· projektityön kehittämiseen
· ketterien työtapojen ja lean-menetelmien omaksumiseen
· viitekehysten ymmärtämiseen
· sosiaalisen median hyödyntämiseen.

Henkilökohtainen sparraus

Henkilökohtainen sparraus tarjoaa yksilöllistä ohjausta ja tukea esimerkiksi IT-haasteisiin tai projektityön ja prosessien kehittämiseen. Tavoitteena on helpottaa ja tehostaa työn sujuvuutta kokeneen ammattilaisemme avulla.

Kartoitukset ja mittaukset

Teemme tarvittaessa lähtötason osaamisen kartoitukset asiakaskohtaisten koulutusten pohjaksi.

Kartoitus on mahdollista:
· projektityön kypsyystason arviointiin
· Office-ohjelmien käytön osaamiseen
· henkilökohtaisen vuorovaikutustyyli tunnistamiseen.

Blended Learning

Yhdistämme asiakkaan oppimistavoitteiden mukaisesti ylläolevia oppimismuotoja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Ohjaamme oppimisprosessia pedagogisesti suunnitellun oppimisalustamme avulla.