Training as a Service

Training as a Service (TaaS) -palvelumme auttaa pitämään tiedot ajan tasalla. Kuukausiveloitteisen palvelun avulla opiskelet joustavasti sinulle sopivana ajankohtana.

Aiemmin käyttämämme ohjelmistot päivittyivät muutaman vuoden välein. Nykyisin hankimme monet ohjelmistot ja työkalut pilvipalveluna kuukausi/vuosilisenssillä. Ne kehittyvät jatkuvasti, ja niihin julkaistaan jatkuvalla syötöllä uusia isompia ja pienempiä päivityksiä. Ohjelmisto kehittyy siis jatkuvasti, ja käyttäjän tietojenkin pitäisi kehittyä koko ajan. Pilvipalveluna toteuttamamme Training as a Service vastaa juuri tähän tarpeeseen.

TaaS-palvelussamme yhdistyvät ohjattu itseopiskelu eLearninginä, mielenkiintoiset artikkelit uusista ominaisuuksista, mahdollisuus saada ohjausta alan parhailta asiantuntijoilta sekä osallistua luokkamuotoiseen opetukseen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Opi omaan aikatauluusi sopivassa tahdissa, pysy ajan tasalla ja kehity asiantuntijana!

Kuinka TaaS-palvelu toimii?

Kun teet henkilökohtaisen tilauksesi ja maksat kuukausimaksusi, pääset sisään Training Cloud -ympäristöömme. Eri osa-alueille on omat Training Cloud -ympäristönsä, ja päätät tilausta tehdessäsi, minkä niistä haluat. Päivitämme koulutussisältöä jatkuvasti, jotta sinulle on aina tarjolla ajantasaista tietoa.
Training Cloudista löydät valitsemaasi aiheeseen liittyviä webinaareja ja itseopiskelumateriaalia. Käytössäsi on myös listaus tarjolla olevista luokkakoulutuksista, ja saat asiantuntijan apua halutessasi. Opit silloin kuin sinulla on siihen aikaa ja tarve.