Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Myynti

010 4321 001 Ota yhteyttä

Kesto: 2 päivää
Voit maksaa:
Koulutuskortti

Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

QlikView Designer -kurssi:  miten analysoida tietoja tehokkaasti QlikView:n avulla?

Tällä kurssilla sinä opit ne QlikView:n käyttöön liittyvät tekniikat ja ominaisuudet, jotka ovat kaikkein olennaisimpia. Kurssilla luot oman QlikView-appsin ladaten siihen tietoja eri tiedostoista, mm. excelistä.  

Tämä QlikView-kurssi on hyvin käytännönläheinen ja aika kuluu nopeasti harjoitellessa. Usein kurssilaiset hämmästyvät, miten nopeasti aika kuluu ja miten innostavaa QlikView:n käyttö ja käytön oppiminen ovat. 

Kohderyhmä

Kurssi on tarpeellinen sekä QlikView-appsien peruskäyttäjille sekä näitä sovelluksia kehittäville henkilöille. 

Kurssin materiaalit

Kurssimateriaalina käytämme QlikView for Developers -kirjaa ja siihen liittyviä harjoituksia. Kurssilla voidaan myös käyttää asiakkaan omaa dataa, jos niin halutaan. 

Tässä vielä kurssin pääkohdat listattuina: 

• Tietomalliin tutustuminen

• List box, Multi box, Table box, jne.

• Graafit eli kaaviot

• Porautumiset ja siirtymiset

• Painikkeet, herättimet, kuvat

• Set Analysis ja Alternate States –tekniikat

• Sovelluksen sisäisten raporttien kehitys

Aikataulu

Kurssipäivät alkavat klo 9 ja päättyvät noin klo 16-16.30. Aamiaista on tarjolla klo 8.30.

Kouluttaja

Kari Aalto on kokenut ja riippumaton Oracle- ja BI/DW-asiantuntija ja kouluttaja. Hänellä on 8 vuoden kokemus QlikView/QlikSense-teknologiasta ja 25 vuoden kokemus Oracle-teknologiasta. Kari toimi 10 vuoden ajan Oraclella kouluttajana ensin Suomessa, tämän jälkeen Oraclen koulutuskeskuksissa Englannissa, Belgiassa, Saksassa, Ruotsissa,  Norjassa, Tsekeissä jne. Tämän jälkeen johtavana kouluttajana sekä teknisen tuen konsulttina Oracle Middle East:issä kohdemainaan Arabiemiraatit, Qatar, Kuwait, Oman sekä Libanon.  Hänellä on laaja kokemus tietokannoista ja -sovelluskehityksesta myös käytännön projekteissa.  Nykyisin hän toimii yrityksessään Saariston IT (perustettu 2005) kouluttaen ja konsultoiden asiakasyrityksiä ympäri Suomen. Kari on koulutukseltaan datanomi (ATK-Instituutti 1987) sekä valtiotieteen maisteri (1996).