Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Myynti

010 4321 001 Ota yhteyttä

Kesto: 3 päivää

Osallistumista ei voi maksaa koulutuskortilla.


Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Innovaatiosta käytäntöön

Koulutuksessa käymme läpi, kuinka kuljetamme innovaation ideasta hankkeen tasolle ja luomme yritykseemme innovaatioille sopivan ilmapiirin.

Koulutus on Tietohallinto- ja innovaatiojohtamisen koulutusohjelmamme neljäs jakso, johon voi osallistua myös yksittäisenä kokonaisuutena. Tietohallinto- ja innovaatiojohtamisen koulutusohjelmassa käymme läpi tuloksellisen tietohallinnon ja strategiatyön parhaat työkalut sekä uusien innovaatioiden tuominen käytännön tasolle tietohallinnossa. Ohjelman aikana syvennät tietohallinnon johtamisen tehtävissä tarvittavaa osaamistasi sekä saat innostusta oman yrityksesi tietohallinnon ja liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu tietohallinnon johto- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille, joiden tehtäviin kuuluu ICT-strategian kehittäminen liiketoiminnan ehdoilla siten, että ICT tukee aidosti organisaation liiketoimintaa ja toimii innovaatioiden mahdollistajana. Nimikkeesi voi olla esim. CIO, kehityspäällikkö tietohallintojohtaja, IT-johtaja tai -asiantuntija. Koulutuksessa oppimaasi voit soveltaa yrityksen ja julkishallinnon toiminnassa.

Sisältö

Kolmipäiväisen koulutuksen aikana pohdimme innovaatioprosessin toteuttamista sekä innovaatioille avoimen ilmapiirin luomista. Käymme läpi, kuinka saamme idean innovaatiosta hankkeeksi asti. Saamme työkaluja olemassa olevan liiketoiminnan mallintamiseen sekä uusien liiketoimintamallien luomiseen ja kehittämiseen. Keskustelemme myös siitä, miten muutoshankkeita toteutetaan tehokkaasti ja tuloksellisesti, ja katsomme, miten prosessien suorituskykyä voidaan mitata. Koulutus on jaettu kahteen osaan, ensimmäiset kaksi päivää käydään 1.-2.12., kolmas päivä 15.12.2016.

Hintaan sisältyy

Koulutuksen osallistujahinta sisältää ohjelmaan sisältyvät tarjoilut, materiaalit ja ohjelman. Matkat ja majoitukset eivät sisälly hintaan.