Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Myynti

010 4321 001 Ota yhteyttä

Kesto: 2 päivää

Osallistumista ei voi maksaa koulutuskortilla.


Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Tietohallinnon parhaita käytäntöjä

Koulutuksessa käymme läpi, miten tietohallinto voi tuottaa arvoa liiketoiminnalle ja auttaa organisaatiota saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa. Tutustumme myös projektisalkkuun sekä projektitoimistoon toimintamalleina.

Koulutus on Tietohallinto- ja innovaatiojohtamisen koulutusohjelmamme  kolmas jakso, johon voi osallistua myös yksittäisenä kokonaisuutena. Tietohallinto- ja innovaatiojohtamisen koulutusohjelmassa käymme läpi tuloksellisen tietohallinnon ja strategiatyön parhaat työkalut sekä uusien innovaatioiden tuominen käytännön tasolle tietohallinnossa. Ohjelman aikana syvennät tietohallinnon johtamisen tehtävissä tarvittavaa osaamistasi sekä saat innostusta oman yrityksesi tietohallinnon ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu tietohallinnon johto- ja asiantuntijatehtävissä työskenteleville henkilöille, joiden tehtäviin kuuluu ICT-strategian kehittäminen liiketoiminnan ehdoilla siten, että ICT tukee aidosti organisaation liiketoimintaa ja toimii innovaatioiden mahdollistajana. Nimikkeesi voi olla esim. CIO, kehityspäällikkö tietohallintojohtaja, IT-johtaja tai -asiantuntija. Koulutuksessa oppimaasi voit soveltaa yrityksen ja julkishallinnon toiminnassa.

Sisältö

Koulutuksen ensimmäisenä päivänä käymme läpi projektisalkun käyttöä strategisena työkaluna sekä projektien ohjausta strategian toteuttamisen varmistajana. Pohdimme myös, mitkä ovat edellytyksen hyvälle salkunhallinnalle ja tutustumme projektisalkun hallintaprosessiin.

Toisena päivänä pohdimme tietohallintotavan arviointia ja parantamista. Käymme läpi IT:n tuottavuuden ja arvontuoton IT governancen kulmakivenä. Tutustumme IT governance malliin ja menetelmään sekä sen kehittämiseen. Keskustelemme IT:n johtamisesta yrityksen rakennemuutoksissa.

Hintaan sisältyy

Koulutuksen osallistujahinta sisältää ohjelmaan sisältyvät tarjoilut, materiaalit ja ohjelman. Matkat ja majoitukset eivät sisälly hintaan.