Ota yhteyttä

Myyntipalvelu

Myynti

010 4321 001 Ota yhteyttä

Kesto: 1 päivää
Veroton hinta (+ alv 24 %): 1 550 €
Voit maksaa:
Koulutuskortti

Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

ITIL® Managing Across The Lifecycle

Koulutuksessa käydään läpi Managing Across the Lifecycle (MALC),  ITIL® jatkotason moduulien viimeinen osio. MALC yhdistää kaikki aiemmat moduulit ja sitoo ne yhteen. Koulutuksen jälkeen kokonaiskuvasi ITIListä vahvistuu entisestään ja ymmärrät syvemmin koko IT-palvelunhallinnan elinkaaren.

Koulutus koostuu verkkokurssista sekä sitä tukevasta yhden päivän lähiopetuksesta. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmius suorittaa Managing Across the Lifecycle (MALC) -sertifiontitesti.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille, jotka tähtäävät ITIL® Expert –sertifikaatin suorittamiseen, esim. palvelupäälliköt, palvelunomistajat, prosessinomistajat, tiiminvetäjät, projektipäälliköt, IT-asiantuntijat.

Esitiedot

MALC-moduulin suorittaminen edellyttää ITIL® Foundation Versio 3 -tasoista sertifikaattia sekä kaikkien ITIL Lifecycle -moduulien suorittamista. Voit aloittaa MALCin opiskelun heti halutessasi. Voit kuitenkin osallistua sertifiointitestiin vasta kun sinulla on sekä ITIL® Foundation -sertifikaatti että ITIL Lifecycle -moduulien sertifikaatit suoritettuna.

Sertifikaatti

Voit halutessasi suorittaa sertifiointitestin koulutuksen päätteeksi erikseen sovittavana aikana. Sertifiointitestin hinta on 285 € (+ alv 24 %), ja se laskutetaan erikseen.

Kun olet suorittanut sertifiointitestin, saat viisi (5) suorituspistettä (credit).  ITIL® Expert -sertifikaattiin tarvitaan kokonaisuudessaan 22 suorituspistettä ja voit hyödyntää suorituspisteet sitä varten.

Kurssin materiaalit

Koulutuksen materiaali ja verkkokurssi ovat englanninkielisiä. Lähipäivän opetus on suomenkielinen.

Managing Across The Lifecycle on osa ITIL® jatkotason Service Lifecycle (palvelun elinkaari) -aluetta. Voit suorittaa tämän koulutuksen joko erillisenä tai yhtenä moduulina osana ITIL® Expert Smart Track -valmennusohjelmaamme. Koulutus on yhdistetty luokka- ja verkkokurssi.

ITIL® on AXELOS Limitedin rekisteröimä tavaramerkki. ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited.

Sisältö ITIL Lifecycle - Managing Across The Lifecycle koulutuksessa

Koulutus koostuu suomenkielisestä lähiopetuspäivästä sekä sen jälkeen suoritettavasta englanninkielisestä verkkokurssista.

Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä käsitys seuraavista asioista:

 • Viestintä ja sidosryhmien johtaminen
 • Palvelunhallinta-prosessien intergroiminen läpi koko elinkaaren
 • Palvelujen hallinta läpi koko elinkaaren
 • IT Governance ja organisaatio
 • Mittarit
 • Palvelunhallinnan kyvykkyyden toteutus ja parantaminen
 • Kokeeseen valmistautuminen. MALC-sertifiointikoe perustuu case studyyn. Sertifiointikokeessa käytettävä case study on osana koulutusmateriaalia.

ITIL Lifecycle koulutuksen yhden modulin toteutus

 • Suomenkielinen lähipäivä koulutustiloissamme Helsingissä HTC Ruoholahdessa (Tammasaarenkatu 5), klo 9-16
 • Englanninkielinen verkkokurssi, itseopiskelua vähintään 30 h
 • Sertifiointitesti jakson lopussa erikseen sovittavana aikana. Erikseen laskutettavan sertifiointitestin hinta on 285 € (+ alv 24 %).

ITIL Lifecycle koulutuksen lähipäivä

Koulutus alkaa yhden päivän suomenkielisellä lähiopetuksella, jonka aikana käydään lävitse palvelunhallinnan prosessin tärkeimmät osat ja tehdään niihin liittyviä harjoituksia.

ITIL Lifecycle koulutuksen verkkokoulutus

Verkkokurssi on englanninkielinen. Voit suorittaa sen haluamassasi tahdissa, kuitenkin viimeistään 90 päivän sisällä koulutuksen aloittamisesta. Parhaan tuloksen saat, kun suoritat verkkokoulutuksen noin kuukauden sisällä lähiopetuspäivästä. Verkkokurssin minimituntimäärä on 30 tuntia, eli noin 5 h viikossa, kun etenet suositusaikataulussa. Verkkokurssi on toteutettu yhteistyössä kumppanimme ITSM Zonen kanssa.

ITIL Managing Across The Lifecycle sertifiointitesti

Koulutuksen päätteeksi sinulla on valmius suorittaa MALC-sertifiointitesti. Testi on vapaaehtoinen. Testin hinta on 285 € (+ alv 24 %). Testi ei sisälly koulutuksen hintaan.

Testi on monivalintatesti. Sen suorittamiseen on aikaa käytettävissä 180 minuuttia. Koulutuksessa saat käyttöösi runsaasti esimerkkikysymyksiä, joilla voit valmistautua testiin.

ITIL palvelun elinkaari -koulutuksen hintaan sisältyy

 • lähiopetuspäivä
 • verkkokurssin käyttöoikeus puolen vuoden ajan sen aloittamisesta
 • kaksi harjoitustestiä vastauksineen ja selityksineen
 • kirjalliset materiaalit, Study Guides, online-harjoituksia

Koulutuskortilla maksavilta veloitamme 3 koulutuskorttipäivää.

Hintaan ei sisälly

 • Sertifiointitesti. Testin hinta on 285 € (+ alv 24 %), ja se laskutetaan erikseen
 • ITIL-kirja. Suosittelemme, että hankit kirjan etukäteen.