EtusivuMarkkinoinnin työkalutKuvankäsittely: Kuvanrakentajan kuvankäsittely ja Adobe Photoshop

Kuvankäsittely: Kuvanrakentajan kuvankäsittely ja Adobe Photoshop

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_halfstar_empty

Tarvitsetko yritykselle useita elementtejä sisältäviä mainoskuvia? Tai vastuullasi on tuotekuvaston rakentaminen? Ja ehkä painokelpoisen kuvan tekeminen? Paljon taustan poistoja ja houkuttelevalla tavalla valmiin tuotteen esiin tuomista? Vai pitikö jo eilen olla valmiina yrityksen visuaalisen ilmeen mukaista materiaalia tuote-esittelijän PowerPointiin?


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

2 päivää


Hinta

1190 €

Kuvanrakentajan kuvankäsittely -koulutus

Kun kuvalle pitää tehdä jotain tehokkaasti, varmasti ja mielellään nopeasti, on Adoben Photoshop ehdottomasti markkinoiden luotettavin työkalu. Ohjelman monipuolisuus ja sitä kautta valtava määrä ominaisuuksia on monille aluksi hämmentävä ja pelottavaakin. Tosiasia kuitenkin on, että useammat käyttäjät tarvitsevat työssään vain muutaman selkeän ratkaisun. Ja mitä selkeämpi tavoite, sitä suoraviivaisempaa on ohjelman käyttö! Tarvekohtaisesti voimme rakentaa polkuja oikealle työnkululle ja tehostaa työskentelyä moninkertaisesti.

Koulutus on hyvin tarve- ja käytännönläheinen ja se toteutetaan kahdessa osassa. Ensimmäisenä päivänä tutustutaan aiheeseen ja pohjustetaan toisen osuuden harjoituksia. Toisena koulutuspäivänä käydään annetut harjoitukset läpi ja syvennetään aihealueen tietämystä.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: