EtusivuMarkkinoinnin työkalutKuvankäsittely: Somekuvaajan työkalupakki ja Adobe Lightroom

Kuvankäsittely: Somekuvaajan työkalupakki ja Adobe Lightroom

Kuvaat paljon ja joudut seulomaan nopeaan tahtiin suuria kuvamassoja. Monesti parhaat kuvat pitäisi olla esillä hyvin käsiteltyinä ja laadukkaina ennen kuin kukaan on ehtinyt istuutumaan tietokoneen ääreen. Lisäksi tapahtumien huippuhetket pitää saada julki jälkikäteen riittävän hyvin, että katsoja voi eläytyä tilaisuuden tunnelmaan. Kuulostaako tutulta?


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

2 päivää


Hinta

1190 €

Somekuvaajan työkalupakki - koulutus

Päivittäisen kuvankäsittelyn vaatimukset ovat muuttuneet viime vuosina hurjasti. Mainoskuvat, painotuotteet ja someanimaatiot tehdään edelleen usein ajatuksella työpöytäsovelluksen ääressä, mutta yhä useammin se ei enää riitä.

Somekuvaajan työkalujen tulee toimia hybridinä sekä mobiilissa että tietokoneella. Tarvittaessa suuri ja laadukas tiedosto pitää kyetä tuottamaan lennossa kentällä vain kännykän tai tabletin avulla.

Adoben Lightroom tarjoaa tähän hyvät välineet ja yhdessä hallitun työnkulun, muutamien kuvauskikkojen, hallitun tiedostonsiirron ja maltin kanssa pystyt kahlaamaan läpi suurenkin tapahtuman kuvamassan ja tuottamaan valmiita kuvia lähes reaaliajassa.

Koulutus on hyvin tarve- ja käytännönläheinen ja se toteutetaan kahdessa osassa. Ensimmäisenä päivänä tutustutaan aiheeseen ja pohjustetaan toisen osuuden harjoituksia. Toisena koulutuspäivänä käydään annetut harjoitukset läpi ja syvennetään aihealueen tietämystä.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: