EtusivuMarkkinoinnin työkalutSivuntaitto InDesignilla

Sivuntaitto InDesignilla

Oletko tekemässä yritykselle flyeria, RollUpia tai lehti-ilmoitusta? Haluat tehdä viilauksia muualla teetettyyn mainosmateriaaliin tai kaipaat nopeaa trimmausta ilmoitukseen, mikä olisi muuten täysin valmis, mutta harmittavasti aavistuksen väärän kokoinen? Tai kaikki materiaali on jo valmista, mutta yhtäkkiä pitäisi aineistosta saada saavutettava versio?


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

2 päivää


Hinta

1190 €

Sivuntaitto-koulutus

Adoben InDesign tunnetaan erityisesti sivuntaitto-ohjelmana, mutta taipuu moneen muuhunkin. Erityisesti, kun pyöritellään suuria määriä tekstiä, on se julkaisupuolella ehdottomasti notkein työkalu massan nopeaan ja kätevään työstämiseen.

Isommassa julkaisutuotannossa, kuten katalogien yhteydessä voi ilmetä tarve jakaa työtä useampaan osaan ja silti pystyä kokoamaan julkaisu painoa varten yhdeksi tiedostoksi tai omalla tulostimella saada asiakaskirjeeseen aina eri osoite erillisestä osoitteistosta. Vai pitäisikö prosessiin saada jo työn edetessä mukaan oikolukija, jonka olisi mahdollista työskennellä samaan aikaan taittajan kanssa? Adoben työkaluilla ja samalla Creative Cloudin lisenssillä on nämä kaikki työkalut mahdollista ottaa käyttöön.  

Koulutus on hyvin tarve- ja käytännönläheinen ja se toteutetaan kahdessa osassa. Ensimmäisenä päivänä tutustutaan aiheeseen ja pohjustetaan toisen osuuden harjoituksia. Toisena koulutuspäivänä käydään annetut harjoitukset läpi ja syvennetään aihealueen tietämystä.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: