EtusivuHae koulutuksiaTekoälyohjelmointi sovelluskehittäjille - TensorFlow 2 ja Python

Tekoälyohjelmointi sovelluskehittäjille - TensorFlow 2 ja Python

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Koulutuksen aikana käymme läpi tekoälysovellusten rakentamisen perusteet. Ohjelmointikielenä esimerkeissä on Python, kirjastoina käytämme kurssiohjelmassa mainittuja vaihtoehtoja ja tekoälysovelluksen rakennusalustana TensorFlow-alustaa.

Omalle koneelle tehtäviä asennuksia ei tarvita - käytämme pilvipalveluna tarjolla olevia vaihtoehtoja esimerkkitoteuksen rakentamisessa.


Paikka
Helsinki

Koulutusmuoto
Classroom
Remote

Kesto
1 päivä

Hinta
890 €

Kohderyhmä

Olemme suunnitelleet koulutuksen sovelluskehittäille.

Esitiedot

Python-ohjelmoinnin alkeet

Tekoälyohjelmointi sovelluskehittäjille - TensorFlow 2 ja Python -koulutuksen sisältö

Tekoälyohjelmointi, koneoppiminen ja Python

  • Johdanto aiheeseen kuinka rakentaa oma tekoälysovellus Pythonilla ja TensorFlow-alustalla. Käymme lyhyesti läpi Python-kirjastot Scipy, Numpy, Pandas, Matplotlib ja Seaborn.

Tensorflow 2, tekniset perusteet ja tyypilliset käyttökohteet

  • Yksi tämän hetken suosituimmista tekoälysovellusten rakentamisen alustoista on TensorFlow. Tutustumme sen versioon 2 ja käymme läpi muutaman esimerkin sillä toteutetuista käytännön sovelluksista.

TensorFlow ja oman tekoälysovelluksen rakentaminen

  • Rakennamme oman TensorFlow-tekoälysovelluksen yhdessä. Data, mallit ja koodiesimerkit ovat valmiina, mutta teemme niihin pieniä muokkauksia yhdessä oppimisen tehostamiseksi. Kehitysympäristö on pilvessä, joten asennuksia omalle koneelle ei tarvita.

TensorFlow-ajoympäristö ja valmiiden mallien käyttö

  • Käymme läpi TensorFlow-ajoympäristön osa-alueet ja valmiiden mallien käyttökohteet. Opit, mitä tulee ottaa huomioon TensorFlow-alustan käyttöympäristöä valittaessa ja missä sekä miten valmiita malleja voi käyttää.

TensorFlow pilvessä ja kilpailevat koneoppimisen palvelut

  • Tutustumme kahden keskeisen (AWS, GCP) pilvipalveluntarjoajan tarjoamiin TensorFlow- ja muihin koneoppimisen palveluvaihtoehtoihin sekä tarkastelemme niiden rajoituksia verrattuna itse toteutettuihin ratkaisuihin.

Kouluttajana toimii Immo Salo, Qubit Value Oy:ltä. Immo Salo on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien.

Aikataulu

Koulutuspäivä alkaa kello 9. Aamiaista on tarjolla kello 8.15 alkaen. Koulutuspäivä päättyy noin kello 16.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista:

Aiheeseen liittyvät blogit: