EtusivuHae koulutuksiaTekoälysovellukset liiketoiminnan näkökulmasta

Tekoälysovellukset liiketoiminnan näkökulmasta

Haluatko ymmärtää, miten tekoälysovellukset käytännössä toimivat ja kuinka niitä rakennetaan? Koulutuspäivän aikana tutustumme käytännön esimerkkien avulla tekoälysovelluksiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Päivän sujuva seuraaminen ja osallistuminen eivät edellytä koodaamisosaamista tai kokemusta tekoälysovellusten rakentamisesta.

Esimerkit nojaavat TensorFlow-alustaan, joka on yksi tämän hetken tunnetuimmista ja suosituimmista vaihtoehdoista tekoälysovellusten rakentamiseen sekä Python-ohjelmointikieleen.

Kouluttajana toimii Immo Salo, Qubit Value Oy:ltä. Immo Salo on toiminut valmentajana yrityksissä ja yliopistoissa vuodesta 2003 lähtien.


Paikka
Helsinki

Koulutusmuoto
Classroom
Remote

Kesto
1 päivä

Hinta
850 €

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu kaikille, jotka haluavat ymmärtää tekoälysovellusten liiketoiminnalle tarjoamat mahdollisuudet.

Tekoälysovellukset liiketoiminnan näkökulmasta -koulutuksen sisältö

Tekoälysovellusten rakentaminen

  • Tekoäly on nyt kaikkialla puheessa ja pian myös käytännössä. Tekoälysovellusten rakentaminen koneoppimisen työkaluilla on helpompaa kuin koskaan. Jotta tekoälysovelluksia osataan ottaa kehittää ja ottaa käyttöön, täytyy ensin ymmärtää niiden mahdollisuudet, rajoitukset ja vaatimukset. Käymme läpi yleiset periaatteet.

Python ja TensorFlow, koneoppimisen työkalupakki esimerkkien valossa

  • Python on yksi suosituimmista ohjelmointikielistä koneoppimiseen. TensorFlow puolestaan noussut yhdeksi suosituimmista alustoista sovellusten rakentamiseksi. Valmiiden kirjastojen avulla pääset nopeasti vauhtiin. Tutustumme lyhyesti tunnetuimpiin Python-kirjastoihin ja TensorFlow-alustaan liiketoiminnan näkökulmasta.

TensorFlow ja tekoäly

  • TensorFlow on Googlen avoimen lähdekoodin lisenssillä julkistama apuväline omien tekoälysovellusten rakentamiseen. Käymme läpi sen uusimman version 2 perusteet ja käytön esimerkkien avulla.

Käytännön case-esimerkkejä

  • TensorFlow-alustalle löytyy jo runsaasti käytännön esimerkkejä eri käyttökohteissa. Käymme läpi lyhyesti muutaman konkreettisen esimerkin, jotta on helpompi ymmärtää, mihin TensorFlow tällä hetkellä kykenee ja mitkä ovat sen heikkoudet.

Pilvipalveluiden tarjoamat mahdollisuudet

  • Keskeiset pilvipalvelutoimijat tarjoavat kaikki omia palveluitaan tekoälyprojekteihin. Konkreettisten esimerkkien avulla tutustumme Amazonin (AWS) ja Googlen (GCP) tarjoamiin vaihtoehtoihin.

Aikataulu

Koulutuspäivä alkaa kello 9. Aamiaista on tarjolla kello 8.15 alkaen. Koulutuspäivä päättyy kello 16.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista:

Aiheeseen liittyvät blogit: