EtusivuHae koulutuksiaVerkkopäivät 2023: 2 päivän lippu

Verkkopäivät 2023: 2 päivän lippu

Tervetuloa Verkkopäiville 2023!

2 päivän lipulla kuulet molempien päivien kaikki puheenvuorot ja lipun hintaan kuuluu myös kaikki tarjoilut, sekä saapumispäivän yhteinen illallinen.

Verkkopäivät järjestetään tammikuussa Tampereella. Verkkopäivät ovat osa energia- ja tietoverkkoalan ammattilaisille suunnattuja Verkosto-messuja, jotka pidetään 25.–26.1.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tutustu Verkkopäivät 2023 -ohjelmaan


Paikka
Tampere

Koulutusmuoto
Classroom

Kesto
2 päivää

Hinta
850 €

Verkkopäivät 2023 -ohjelma

Verkkopäivät 2023 kokoaa yhteen verkostoalan asiantuntijat, tarjoaa mielenkiintoisimmat puheenvuorot ja keskustelut. Tule kerryttämään tietotaitoa ja verkostoitumaan muiden alan kovimpien asiantuntijoiden kanssa. 

Ensimmäisenä päivänä keskiviikkona 25.1.2023 pääosassa ovat päätöksentekijät ja ylimmän johdon puheenaiheet, kun aiheina ovat tele- ja tietoliikennepalvelujen kriittisyys, tietoturvallisuuden sertifioinnit sekä Liikenne- ja Viestintäviraston uusimmat kuulumiset.

 • Ajankohtaista, Liikenne- ja viestintäviraston puheenvuoro
  Päivi Peltola-Ojala, Traficom
 • Tietoturvallisuuden sertifiointi ei ole vain kulu, vaan ”Business case”
  Jyrki Lahnalahti, Kiwa
 • Tele- tietoliikennepalvelujen kriittisyys
  Jari Savolainen, Rejlers
 • Ethernet-tiekartta, Ethernet nyt ja lähitulevaisuudessa
  Pekka Koivisto, Pekka Koivisto Oy

Toisena päivänä torstaina 26.1.2023 teemat keskittyvät tietoliikenneverkkojen tekniseen erityisosaamiseen, kun puheenvuoroissa käsitellään 5G:n kehitystä, WIFI 6:n ja 6E:n tuomia uutuuksia, mobiiliverkkojen problematiikkaa sekä käytännön kyberturvallisuusuhkia.

 • Ajankohtaista 5G-kehityksestä
  Antti Toskala, Nokia Oyj
 • Mitä uutta WiFi 6 ja 6E tuovat?
  Jussi Kiviniemi, Hamina Wireless
 • Viranomaisradioverkkopalvelujen ja matkapuhelinverkkojen sisäkuuluvuudet murroksessa
  Jouni Pekonen, Rejlers
 • Kyberturvallisuusuhkia käytännössä
  Benjamin Särkkä, Loihde Trust

Tule kuulemaan Teleprikaati Oy:n Hannu Jaakohuhtan isännöimään tapahtumaan mielenkiintoisimmat puheenvuorot, kerryttämään tietotaitoasi sekä verkostoitumaan muiden alan asiantuntijoiden kanssa!

Aikataulu

Verkkopäivät 2023 pidetään 25.–26.1.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Avajaispäivänä 25.1.2023 ilmoittautuminen ja aamukahvit klo 8.00 alkaen, puheenvuorot alkavat klo 8.30. Pelkästään toiseen päivään 26.1.2023 osallistuville ilmoittautuminen ja aamukahvit klo 8.30 alkaen.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista:

Aiheeseen liittyvät blogit: