EtusivuMarkkinoinnin työkalutVideoeditointi Adobe CC:llä

Videoeditointi Adobe CC:llä

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Tänä päivänä videoita on kaikkialla. Videotyöskentelyssä aina vaikeinta on tarina. Kikat, tekniikka ja taito voivat tuoda sen paremmin esiin, mutta paras tarina pärjää usein hämmästyttävän pienillä säädöillä.

Nopeimmillaan kuvaat kännykällä palan ja se on heti maailmalla. Mutta miten siitä eteenpäin? Miten onnistua kuvaamaan paremmin, vakaammin ja saada kokoon ammattimaisemmin toteutettu ja leikattu video, mutta silti melkein reaaliajassa? Entä yrityksen logolla varustettu tunnus videon alkuun tai saavutettavuutta auttava tekstitys?


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

2 päivää


Hinta

1190 €

Videoeditointi-koulutus

Videoeditointiin löytyy helposti saatavilla olevia työkaluja. Kun yrityksen viesti on selkeä ja kerrontaan suunnitelma, on muutamien vinkkien avulla mahdollista saada tehokkaampi videotuotanto nopeasti käyntiin.

Videotuotantoa jos katsotaan kokonaisuutena, voi se näyttää suurelta hirviöltä: kuvaaja, esiintyjä, valoja, jännitystä, ääntä ja editointia (ja joskus joku ruma sanakin). Mutta loppujen lopuksi kyseessä on vastaava timanttinen tarina, mitä kuvasit jo kännykällä ja julkaisit suoraan sosiaalisessa mediassa. Yhdellä työkalulla saat kerronnasta tiiviimmän, toisella kirkkaamman ja kolmannella laajemman yleisön saavutettavissa olevan. 

Kännykälle on Adoben laadukas editointiohjelma Rush, millä voit tapahtuman yhteydessä nopeasti tehdä trimmauksia, lisätä musiikkia ja julkaista videon. Myöhemmin pystyt mobiilissa aloittamaasi editointiin lisätä tietokoneella ja Adobe Premierellä myöst tekstityksen. After Effects on videoefektien teossa markkinoiden jättiläinen, mutta uutena käyttäjänäkin sillä on mahdollista tuoda kerrontaan lisää sujuvuutta.

Koulutus on hyvin tarve- ja käytännönläheinen ja se toteutetaan kahdessa osassa. Ensimmäisenä päivänä tutustutaan aiheeseen ja pohjustetaan toisen osuuden harjoituksia. Toisena koulutuspäivänä käydään annetut harjoitukset läpi ja syvennetään aihealueen tietämystä.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: