Java

Java-koulutukset

Java

Java on ylivoimaisesti suosituin ohjelmointikieli ja alusta yrityssovellusten tekoon. Se on laaja teknologiaperhe ja ohjelmistoalusta, johon kuuluu muun muassa laitteistoriippumaton oliopohjainen ohjelmointikieli sekä ajoaikainen ympäristö virtuaalikoneineen ja luokkakirjastoineen. Muita plussia? Kuka vain voi oppia sen!

Alustalla on myös poikkeuksellisen paljon erilaisia kolmannen osapuolen sovelluskehyksiä, kuten ANT ja Maven, Spring Framework, Grails, Scala ja tietysti esimerkiksi JBOSS-perheen sovelluspalvelintuotteet. Sovelluskehyksillä voi kiihdyttää sovellusten tuotantoa merkittävästi rakentamalla ratkaisun valmiin rungon päälle.

Tieturi tarjoaa sinulle laajan valikoiman koulutuksia Javaan perusteista alkaen. Valikoimistamme löytyy omissa tiloissamme Helsingissä ja Tampereella toteutettavien koulutusten lisäksi myös mahdollisuus osallistua etäyhteydellä sisaryhtiömme Informatorin ruotsin ja englanninkielisiin koulutuksiin. Lisäksi tarjolla on brittiläisen QA:n englanninkielisiä online-koulutuksia.

Toteutamme koulutuksia myös yrityskohtaisina. Kysy lisää info@tieturi.fi

Jos olet vasta lähdössä liikkeelle Javan parissa, katso apua kurssin valintaan tästä:

Javan kielioppirakenteet vaikuttavat tutuilta, mutta haluat vielä perehtyä luokkakirjaston tarjoamiin piirteisiin?

Suosittelemme sinulle Java-ohjelmointi-koulutustamme.

Hallitset jo kielen, mutta seuraavaksi pitäisi siirtyä toteuttamaan web-sovelluksia tai yleisimmin Javan EE -sovelluksia?

Javan EE-ohjelmoinnin perusteet -koulutuksemme on hyvä alku. Sen jälkeen voit syventää osaamistasi haluamaasi suuntaan seuraavilla koulutuksillamme: