Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa 7.11.2023

Miten tekoäly voi luoda uusia mahdollisuuksia liiketoiminnassa? Opi hallitsemaan ja soveltamaan tekoälyä liiketoiminnan hyödyksi.
Lue lisää

7.11.2023 KLO 9–12 | HELSINKI

Ota tekoäly osaksi liiketoimintaa

Tekoäly on muuttamassa liiketoimintaympäristöä radikaalisti. Sen potentiaali on valtava, mutta miten voit ottaa sen tehokkaasti käyttöön yrityksessäsi?

Tule mukaan Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa -tapahtumaan Töölönlahden Kampukselle 7.11.2023 klo 9.00–12.00 niin ymmärrät, mitä tekoäly strategisesti tarkoittaa!

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Ymmärrä tekoälyn voima liiketoiminnassa

Tekoäly muuttaa liiketoiminnan pelikenttää. Ota askel kohti huomista ja opi, miten voit hyödyntää tekoälyä liiketoiminnassasi.

Tässä ajankohtaisessa tekoälykoulutuksessa 7.11.2023 klo 09.00 – 12.00 kolme AI-asiantuntijaa jakavat käytännön kokemuksesta syntynyttä näkemystään – älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta!

💡 Tekoälyn hyödyntäminen – Ei pelkkää suurta dataa

Katriina Valli, CEO & Founder, Ai4Value
Miten tekoälyn voi ottaa käyttöön ilman valtavaa dataa ja miksi sitä ei tarvitse pelätä.

💡 Tekoälyn hyödyntäminen prosessien tehostamisessa ja tuottavuuskasvussa

Sami Säisä, Head of Innovation, Digia Plc
Miten tekoälyä voi soveltaa tehostamaan prosesseja ja tuottavuutta sekä miksi on tärkeää valita oikea strategia näiden kahden lähestymistavan välillä.

💡 Tekoälyn hyödyntäminen myynnissä: Datapisteiden yhdistäminen ja analysointi

Joonas Kosonen, Head of Sales, Zefram
Kuinka yritykset voivat hyödyntää generatiivista tekoälyä myynnin laadun nostamiseksi, eikä pelkästään luomaan puhuvia päitä ja kauniita kuvia.

TAPAHTUMAN PUHUJAT

Kolme huippukouluttajaa

Katriina Valli

Founder
Ai4Value

Tekoälyn hyödyntäminen – Ei pelkkää suurta dataa: Puheenvuorossaan Katriina käsittelee tekoälyn hyödyntämistä ja korostaa, että sen käyttöönotto ei vaadi valtavia määriä dataa. Tekoälyyn tulisi suhtautua kuin mihin tahansa muuhun teknologiaan, ja se on työkalu, jota ei tarvitse pelätä.

Sami Säisä

Head of Innovation
Digia Plc

Tekoälyn hyödyntäminen prosessien tehostamisessa ja tuottavuuskasvussa:
Tekoälyä ja koneoppimista voidaan hyödyntää niin liiketoimintaprosessien tehokkuuden ja kyvykkyyksien optimoinnissa kuin operatiivisen toiminnan tuottavuuden kasvattamisessa. Soveltamistavat ja ennakkoedellytykset näissä kahdessa lähestymistavassa poikkeavat kuitenkin selkeästi toisistaan. Joten ennen kuin yritys sementoi tekoälystrategiansa, olisi oleellista tiedostaa kumman polun kautta tuloksia ollaan tavoittelemassa.

Joonas Kosonen

Head of Sales
Zefram

Tekoälyn hyödyntäminen myynnissä: Datapisteiden yhdistäminen ja analysointi:
Generatiivisen tekoälyn, eli esimerkiksi luonnollista kieltä ja kuvia tuottavien koneoppimismallien kehitys on lyhyessä ajassa muuttanut käsitystämme siitä, mihin nykyteknologia pystyy. Harva liiketoiminta kuitenkaan hyötyy vain puhuvasta päästä ja kauniista kuvista. Puheenvuorossa käydään läpi konkreettisia ratkaisuja, joilla yritykset hyödyntävät dataa ja kielimalleja myynnin laadun parantamiseksi

Opi tekoälyn neljä keskeistä osa-aluetta


Tekoälyn käyttöönotto: Saat rohkeutta ja tietoa tekoälyn käyttöönottoon.

Liiketoimintaprosessien optimointi: Ymmärrä, miten tekoälyä ja koneoppimista voidaan käyttää liiketoimintaprosessien tehokkuuden ja kyvykkyyksien optimoinnissa.

Operatiivisen toiminnan tuottavuus: Kasvata operatiivisen toiminnan tuottavuutta tekoälyn avulla.

Myynnin tehostaminen: Opi tekoälyn käyttötapoja myynnin tehostamiseksi ja ymmärrä asiakkaitasi paremmin.

Ilmoittaudu nyt!

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta syventää ymmärrystäsi tekoälyn mahdollisuuksista liiketoiminnassasi. Varaa paikkasi nyt!

Jos sinulla on kysyttävää, löydät usein kysyttyjen kysymysten vastaukset täältä tai ota yhteyttä info@tieturi.fi, p. 010 432 1001.