Seminaarit ja Tapahtumat
Kesto: 3,5 tuntia
Veroton hinta (+ alv 24 %): 0 €

Osallistumista ei voi maksaa koulutuskortilla.


Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Aamiaisseminaari: Tietoturvasta kyberturvallisuuteen

 

TAPAHTUMA ON JO TÄYNNÄ!

Tieturi järjestää yhdessä MIFin, 360 Cyber Academyn ja TIVIAn kanssa Tietoturvasta kyberturvallisuuteen -aamiaisseminaarin keskiviikkona 30.1.2019. Seminaari pidetään Töölönlahden koulutuskampuksella, osoitteessa Mannerheimintie 15, 00260 Helsinki.

Ovet aukeavat klo 8.00 ja tarjolla on aamiaista ennen varsinaisen ohjelman alkua. Seminaariohjelma alkaa klo 8.30 ja loppuu 10.30. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ohjelma

8.00 - 8.30         Aamiainen

8.30 - 9.10         Turvallisuuden, turvajärjestelyjen ja tietoturvallisuuden integroitu tarkastaminen: Timo Wiander, Information Security Manager, Empower Oyj

9.10 - 9.30         Tauko

9.30 - 10.00       Kyberturvallisuuden johtaminen: Pertti Jalasvirta, johtaja, 360 Cyber Academy

10.00 – 10.30     Kyberturvallinen Suomi: Mikael Puska, toimitusjohtaja, Advenica Oy

 

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista tämän linkin kautta. 

Huomaathan, että peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme järjestelykuluina 50 euroa. Peruutusilmoitukset: ilmoittaudu(at)tivia.fi.

Puhujat

Tietoturvapäällikkö Timo Wiander on Oulun yliopiston kasvatti (FM Tietojärjestelmätieteet). Hänellä on pitkä kokemus tietoturvallisuudesta eri rooleissa. Viimeksi hän on toiminut mm. Fennovoiman tietoturvallisuuspäällikkönä sekä Säteilyturvakeskuksessa ylitarkastajana vastuualueenaan ydinlaitosten tietoturvallisuus. Hän on toiminut vastaavissa tehtävissä myös ohjelmistotaloissa ennen siirtymistään Empowerille. Hänellä on useita tietoturvallisuuteen liittyviä sertifikaatteja (esim. ISO/IEC 27001 Lead Auditor, CISA ja KATAKRI 2015 Pääarvoija) ja hän on osallistunut useiden tietoturvallisuuteen liittyvien ohjeiden tekoon, esimerkiksi IAEA:lla ja Nuclear Threat Initiativessa.

Pertti Jalasvirta on Executive Manager Soprano Oyj:ssä vastuualueenaan 360 Cyber Academy -yhteistyöprojektin kansainvälistyminen. Pertti on todellinen monialaosaaja. Hänen kolmekymmentä vuotta kestänyt kansainvälinen työhistoriansa on osoitus vankasta asiantuntemuksesta julkishallinnon, hallitustyön, hallinnon, turvallisuuden, koulutuksen ja lääketieteellisen teknologian aloilta. Lisäksi Pertillä on vankka kokemus CBRN:n turvallisuuden puolelta sekä monikansallisten turvallisuusharjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Pertti toimii mm. GCSP:n (Geneve Center for Security Policy) Assosiate Fellowna.

Mikael Puska on sotilaskäyttöön ja valtion eri toimijoille sekä kriittiselle infrastruktuurille IT-alan suojauslaitteistoja ja salausjärjestelmiä tietoliikenteen suojaamiseen toimittavan Advenica Oy:n toimitusjohtaja. Hän on aiemmin työskennellyt puolustusvoimissa useissa upseerin tehtävissä sekä muun muassa Maanpuolustuskorkeakoulun tietohallintopäällikkönä. Puska on toiminut lisäksi nSensen kehitysjohtajana ja Key Account Managerina sekä nSensen ostaneen F‑Securen palveluksessa johtajana vastuualueenaan kyberturvallisuuteen liittyvä palvelukokonaisuus.

Tapahtuman aihetunniste: #tietoturvasta19