Seminaarit ja Tapahtumat
Voit maksaa:
Koulutuskortti

Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Aamiaisseminaari: Viitekehykset

Tiukkaa asiaa viitekehyksistä ja DevOpsista. Estradilla nähtiin 23.11.2016 muiden muassa Suomen huiput Ben Kalland ja Erno Aapa. Olitko mukana kuuntelemassa, keskustelemassa ja jakamassa ajatuksiasi aiheesta.

Seminaari järjestettiin Helsingin Ruoholahdessa osoitteessa Tammasaarenkatu 5.

Ben Kalland esitti tilaisuudessa metaviitekehyskuvan, johon Erno Aapa asetteli DevOpsin. Lupasimme lähettää kuvan osallistujille. Saat alla olevan kuvan ladattua PDF-muodossa täältä: metaviitekehys

 

Aamiaisseminaarin ohjelma

Onko sinulla aiheeseen liittyviä kymyksiä? Varmista, että saat niihin vastauksen Suomen parhailta! Voit lähettää kysymyksesi jo etukäteen seminaarin noin tunnin kestävään keskusteluosuuteen ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja-kentässä. 

8.30 Aamiainen

9.00 Alustukset

Ben Kalland: Meta Framework; viitekehysten viitekehys

ITIL, TOGAF, PRINCE2, IT4IT, COBIT, ISO 20000, DevOps, Resilia, SIAM, Lean, Scrum, Agile … Tuttuja, mutta miten ne liittyvät yhteen? Kuinka niistä valitaan? Vai tarvitseeko valita? Voidaanko viitekehyksiä käyttää yhdessä?

Alustuksessa asetetaan tunnetuimmat palvelunhallinta- ja kehitysviitekehykset samaan kuvaan ja pohjustetaan keskustelua viitekehysten eroista ja käyttötavoista.

Erno Aapa: DevOps viitekehysten maailmassa

DevOpsilta puuttuu tarkka määritelmä, mikä viitekehyksiltä löytyy. Mistä siinä on kyse? Mitä voin tehdä? Miten toteuttaa DevOps?

Tauko

Keskustelu, kysymyksiä, vastauksia

Asiantuntijat Erno Aapa, Pentti Virtanen, Jari Kasslin ja Ben Kalland vastaavat etukäteen esitettyihin ja seminaarissa tehtäviin kysymyksiin.

Ovatko ITIL ja Devops jotenkin ristiriidassa? Onko Devops sukua Leanille tai peräti sama asia? Miten COBITia oikeasti käytetään?

Tilaisuus päättyy kello 11.00

Paikka

Aamiaisseminaari järjestetään Tieturin tiloissa Helsingissä osoitteessa Tammasaarenkatu 5. 

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu oheisesta linkistä!

HUOM! Ilmoittautumislomakkeella kysytään Y-tunnusta ja laskutusosoitetta. Tilaisuus on maksuton, joten voit täyttää kohdat X-merkillä. 

Tapahtumien yleiset toimitusehdot

Maksullisissa tapahtumissa sovellamme samoja perumisehtoja kuin koulutuksissamme.
Maksuttomien tapahtumien osalta toivomme, että ilmoitat mahdollisesta esteestä 24h ennen tapahtuman alkua. Peruuttamattomasta poisjäännistä ilmaistapahtumaan veloitamme 70€