Seminaarit ja Tapahtumat
Voit maksaa:
Koulutuskortti

Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Koulutusten yö - Opi kaikki haluamasi yhdessä yössä

Töölönlahden koulutuskampus aukeaa Taiteiden yönä kaikelle kansalle! Tule tutustumaan Sokeritehtaan pääkonttorina ja ulkoministeriönäkin toimineeseen kampukseemme, ja osallistu kiinnostaviin koulutuksiin.

Koulutusten yön tapahtumat alkavat 23.8. klo 17.30 ja jatkuvat pitkälle yöhön osoitteessa Mannerheimintie 15. 

Luvassa on huikea kattaus 30 minuutin pituisia, ilmaisia koulutuksia projektityöstä esiintymistaitoihin, ketteryydestä GDPR:ään ja PowerPointista kansainväliseen liiketoimintaan sekä paljon, paljon muuta. Illan aikana pääset myös pelaamaan työhyvinvointipeliä ja osallistumaan ”9 hyvää tyyppiä työyhteisössä”-testiin. Lähes 60 koulutuksesta löytyy taatusti jokaiselle jotakin! Ja osallistua voi vaikka koko illan.

Koulutuksia järjestetään suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Osa kouluttajista on paikan päällä, osa kouluttaa interaktiivisen tekniikan kautta etänä eri puolilta Suomea ja Ruotsia.

Tervetuloa kokemaan ennennäkemätön koulutuskokonaisuus!

Katso Koulutusten yön aikataulu

----------------------

Koulutusten yö on kuuden businesskoulun, ammatillisten aikuiskouluttajien ja pörssiyhtiö Sopranon yhteinen jättipanostus. Koulutusten yönä järjestetään lähes 60 puolen tunnin mittaista, täysin ilmaista koulutustapahtumaa kampuksen nykyaikaisessa oppimisympäristössä.