Seminaarit ja Tapahtumat
Kesto: 60 minuuttia
Veroton hinta (+ alv 24 %): 0 €

Osallistumista ei voi maksaa koulutuskortilla.


Haluatko koulutuksen asiakaskohtaisena? Jätä yhteystietosi, niin palaamme asiaan. 

Jaa

Lataa pdf-muodossa

Webinaari: Tulevaisuuden Product Owner on vahva

Tuoteomistajan roolin merkitys ketterässä toiminnassa kasvaa. Tämä webinaari keskittyy Product Ownerin roolin muutokseen ja sen syihin. Ilmoittaudu mukaan, jotta tiedät millainen on tulevaisuuden tuoteomistaja.

Kohderyhmä

Tämä webinaari on suunnattu tuoteomistajille - nykyisille tai tuleville sekä muille tuotehallinnasta tai ketterästä toiminnasta kiinnostuneille. 

Product Owner webinaarin tallenne >> 

23.1. klo 13:30 – 14:30

Tuoteomistaja-webinaarin sisältö

Uuden ajan product owner tarkoittaa “toimintaa, ei suunnittelua.” Kun kehitystiimi jatkuvasti tuottaa uusia inkrementtejä, jotka heti integroidaan mukaan, täytyy tuoteomistajan toimia herkkäkorvaisena kommunikaatiosolmuna kaikkien sidosryhmien suuntaan – ja ennen kaikkea hänen täytyy jatkuvasti pystyä päättämään. Tulevaisuuden tuoteomistaja on nopeasti reagoiva - ja koordinoinnin merkitys korostuu. Jotta voi päättää nopeasti, täytyy ymmärtää riippuvuudet. Siksi tuoteomistajan pitää jatkuvasti kerätä dataa ympäristöstä & sidosryhmistä, ei siis pelkästään asiakkaan tarpeista. Product owner vastaa kanavista, joista tiimi saa tietonsa.

Scrum Allianssin uuden ”toimitusjohtajan” Howard Sublettin titteli on päätuoteomistaja, Chief Product Owner. Tämä yksittäisenä esimerkkinä alleviivaa tuoteomistajan roolin merkityksen vahvaa kasvua.

Product owner on avainasemassa siihen että organisaatio reagoi nopeasti – tuoteomistajan rooli ei voi olla puolipäiväinen!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin - tiedä mitä tulevaisuuden tuoteomistajalta odotetaan!

Product Owner -webinaarin asiantuntija

Pentti Virtanen on koulutukseltaan filosofian tohtori ja Certified Scrum Trainer. Hänen erityisalueenaan on toiminnan kehittäminen erityisesti ketterillä Lean- ja Scrum-ajattelumalleilla. Pentin pitkä ja monipuoleinen työkokemus sisältää mm. käytännön projektijohtamista suuryhtiöissä sekä Stonesoftin kasvutarinan 15 henkilöstä 500 henkilöön. Pentin tilaisuuksissa yhdistyvät vahva teoreettinen tausta ja opettavat tarinat hänen käytännön kokemuksistaan.

 

Tieturin ketteryyskoulutuksia

Scrum Alliance:

SAFe:

 

Kaikki Agile, Lean ja Scrum -koulutukset >>>