Suomi100

Bonin Volker von, Helsingin kaupunginmuseo

Onnea 100-vuotiaalle Suomelle. 

Tehdään Suomesta yhdessä maailman paras IT-maa. Uskomme vahvasti, että Suomen suurin vahvuus kilpailussa on osaaminen.
Vahvistakaamme siis Suomen IT-osaamista yhdessä.

Itsenäisyyspäivän lähestyessä kutsumme sinut juhlimaan osaamista. Kymmenelle kurssille on jokaiseen varattu kymmenen paikkaa puoleen hintaan.* Katso koulutukset alta, ilmoittaudu mukaan 30.11. mennessä ja vinkkaa myös kaverille.

Muista mainita ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja-kentässä SUOMI100

*Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tieturi pidättää oikeuden muutoksiin. Koskee vain 30.11. ja sitä ennen tulleita ilmoittautumisia tällä sivulla listattuihin koulutuksiin.

Hyväksymistestaus (Acceptance testing) | 7.12.

User acceptance testing (UAT) is often the final phase of testing before product is released and transferred into production. Acceptance testing requires specific skills from testers and not anymore only technical skills are not enough. Basic fact is that the earlier you find the bugs the cheaper it will be to fix those. Acceptance testing is all about measuring confidence to assess whether the system is fit for purpose or is the product "good enough" for production. This training will give you knowledge how to take a risk-based approach to determine whether to “go-live” or not.

Enrollment >

Testauksen valmennusohjelma | 4.-5.12.

Koulutuksessa käydään läpi työvaiheet, jotka liittyvät testaukseen. Koulutuksen jälkeen henkilö osaa suunnitella testausta ja testitapauksia sekä tietää, miten testaus otetaan huomioon ohjelmistokehitysprosessin eri vaiheissa sopimuksen teosta projektin päättämiseen ja ylläpitovaiheeseen.

Ilmoittaudu >

ITIL® Foundation | 13.-15.12.

ITIL® on kokoelma IT-palveluiden hallintaan ja tuottamiseen liittyviä prosesseja, jotka on koottu ja kehitetty alan parhaista käytännöistä. ITILin suosio on kasvanut ympäri maailmaa ja myös Suomessa erittäin nopeasti ja sen oppeja sovelletaan jo menestyksekkäästi hyvin monessa IT-organisaatiossa.

Koulutuksessa käydään läpi koko ITIL® sisältö kansainvälisten sertifiointivaatimusten mukaisesti. Koulutuksen jälkeen sinulla on perustason ymmärrys keskeisistä ITIL®-käsitteistä. Koulutus antaa myös valmiudet ITIL® Foundation –sertifikaatin suorittamiseen.

Ilmoittaudu >

PRINCE2 ® Foundation suomeksi | 11.-12.12.

Prince2 (PRojects IN Controlled Environments) on yksi käytetyimmistä prosessipohjaisista menetelmistä tehokkaaseen projektinhallintaan. Tämä alun perin Britanniasta ja ICT-sektorilta lähtöisin oleva projektihallinnan metodiikka on levinnyt maailmanlaajuiseen käyttöön kaikille sektoreille. Prince2 nimensä mukaisesti pyrkii luomaan testattujen käytäntöjen avulla hyvin hallussa olevan ympäristön projektien toteuttamiseen.

Tässä Prince2 Foundation koulutuksessa saat hyvän ymmärryksen Prince2 viitekehyksestä ja sen olennaisista elementeistä. Näin pystyt toimimaan asiantuntevasti Prince2 metodiikalla toteutettavassa projektissa, olitpa projektipäällikkö tai projektiryhmän jäsen.

Ilmoittaudu >

Taitavan projektipäällikön leadership-taidot – asiantuntijoiden johtaminen | 14.-15.12.

Tästä koulutuksesta saat keinoja ja osaamista omien johtamis- ja vuorovaikutustaitojesi kehittämiseen. Tunnistat omat vahvuutesi ja kehityskohteesi sekä saat eväitä itsesi johtamiseen.

Tämä projektikoulutus tarjoaa projektin vetäjälle keinoja parantaa vuorovaikutus- ja johtamistilanteita eri tyylisten ihmisten kanssa. Koulutuksessa keskitytään harjoittelemaan käytännön johtamistilanteita projektissa.

Ilmoittaudu >

Tietoturvatyön johtaminen | 14.-15.12.

Koulutuksessa käymme läpi tietoturvan johtamisen prosessin kansainvälisten standardien esittämässä muodossa. Koulutuksen jälkeen osaat tehokkaasti johtaa tietoturvatyötä.

Koulutuksen aikana teemme käytännön harjoituksia esimerkkiyrityksen avulla.

Ilmoittaudu >

Web-sivuston analytiikka - Google Analytics | 14.-15.12.

Koulutuksessa käydään läpi Web-analytiikan perusteet ja opitaan räätälöimään Google Analytics oman organisaation tarpeita palvelevaksi. Koulutuksen käynyt osaa hyödyntää Google Analyticsia web-sivuston käytön seurannassa ja liiketoimintaan kohdistuvien markkinointitoimenpiteiden onnistumisen seurannassa.

Google Analytics eli tuttavallisemmin GA, on yleisesti käytössä erilaisilla web-sivustoilla aina blogeista isojen yritysten sivustoihin asti. Eikä ihme, sen perusversio on ilmainen ja helppokäyttöinen ja tarjoaa suoraan perusasennuksen jälkeen jo mittavan määrän hyödyllistä informaatiota sivuston käytöstä ja tuloksellisuudesta. GA on helppo räätälöidä vielä paremmin palvelemaan organisaation web-sivuston tulosseurannan erilaisia tarpeita.

Ilmoittaudu >

MOC 20347: Enabling and Managing Office 365 | 18.-20.12.

Koulutuksessa käydään läpi Office 365 käyttöönoton ja ylläpidon toimenpiteet ja tekniikat. Koulutuksen läpikäynyt osaa ylläpitää O365 ympäristöä.

Microsoftin tuotteista Office, sähköposti, pikaviestit ja ryhmätyötilat ovat keskeisiä työvälineitä monelle organisaatiolle. Näiden palveluiden toteuttaminen ei ole teknisesti ja taloudellisesti aina järkevää paikallisesti, joten tätä varten Microsoft toteutti samat palvelut Office 365:ssa. Se on saavuttanut laajan käyttäjäkunnan ja on tällä hetkellä yksi Microsoftin merkittävimmistä tuotteista. Jossain vaiheessa paikalliset asennukset ovat valitettavasti enää marginaalinen jäänne maailman muuttuessa kohti pilvipalveluita. O365 kursseilla keskityttiin aiemmin pelkästään käyttöönottoon, mutta varsinainen ylläpito jäi vähemmälle huomiolle. Tämä oli senkin takia erittäin harmillista, että yleensä käyttöönoton tekee ulkopuolinen taho, mutta ylläpidosta huolehtii oma organisaatio. Tässä kurssissa onkin ylläpidon osuutta lisätty huomattavasti.

Ilmoittaudu >

Microsoft SQL-kieli (20461) | 18.12.-20.12.

SQL (Structured Query Language) on standardoitu relaatiotietokantojen kyselykieli, jota käytetään tietokannassa olevien tietojen hakuun sekä tietosisällön ja –rakenteiden muokkaamiseen.

Koulutuksessa käymme läpi SQL-kielen piirteet Microsoft SQL Server -ympäristössä. Koulutuksen jälkeen osaat SQL-kielen perusrakenteet, joiden avulla haet tietoa sekä päivität tietokannassa olevia tietoja ja tietorakenteita. Saat perusvalmiudet tietokannan tietojen raportointiin ja hyvän pohjan jatko-opiskeluun tietokannan ylläpidon tai sovelluskehityksen suuntaan. Tutustut myös Microsoft Management Studio -työvälineeseen.

Ilmoittaudu >

SQL tutuksi | 18.12.

Koulutuksessa käydään läpi perustiedot SQL-kielestä. Koulutuksen jälkeen osaat luoda yleisimmin käytettäviä kyselyitä yhteen tauluun.

Ilmoittaudu >