Asiakastarinat

Luonnonvarakeskus on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi.

Lukessa työskentelevät tutkijat ja asiantuntijat tuottavat projekteissaan uusia ratkaisuja suomalaisen biotalouden kestävään kehittämiseen ja uusien elinkeinojen edistämiseen. 

Tieturi on auttanut Lukea projektimallien kehittämisessä ja kouluttaa tutkijoita ja asiantuntijoita sujuvaan projektityöskentelyyn.

Videolla Mari Työranta, Luken johtava asiantuntija, kertoo Luken ja Tieturin yhteistyöstä ja sen tuloksista.

Katso video.

Valtioneuvoston kanslia (VNK) vastaa pääministerin johdolla hallitusohjelman toimeenpanon valvonnasta ja avustaa pääministeriä valtioneuvoston johtamisessa. Kanslian tehtäviin kuuluvat Suomen EU-politiikan yhteensovittaminen sekä valtion omistajapolitiikka ja valtioneuvoston kanslian alaisten valtio-omisteisten yhtiöiden omistajaohjaus.

Valtioneuvoston kanslian ja Tieturin yhteistyö on jatkunut jo vuosikymmeniä. Valtioneuvoston kanslia vastaa myös muiden ministeriöiden koulutuksista.

Virpi Lappeteläinen, Erityisasiantuntija Valtioneuvoston Hallintayksiköstä, Valtioneuvoston kanslian henkilöstöyksiköstä kertoo videoilla sekä pitkän yhteistyön eduista sekä ministeriöille tarjottavista Office- ja projektikoulutuksista.

Pitkä ja toimiva yhteistyö

Office-koulutukset

Projektikoulutukset

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on noin 420 asiantuntija muodostama organisaatio, joka tuo geologisella osaamisellaan menestystä asiakkailleen ja sidosryhmilleen. 

GTK tulee asiantuntijoidensa monipuolista osaamista ja työn sujumista tarjoamalle heille Tieturin kanssa yhteistyössä räätälöidyn Arkidigi-koulutuskokonaisuuden. 

Katso videot, joissa koulutuksista ja yhteistyöstä kerrotaan niin koulutusten hankkijan kuin kävijänkin näkökulmasta. 

Esa Kauniskangas: Asiantuntevat kouluttajat ja räätälöity koulutus vakuuttivat GTK:n. 

Jukka Kuva: Osallistujan kokemuksia Tieturin monimuoto-opinnoista.

 

Osallistuin verkkokurssina järjestettävään ASP.NET Core & MVC-koulutukseen. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni verkkokoulutuksesta ja mielestäni kaikki sujui erinomaisesti. Tekniikka toimi moitteettomasti sekä äänen että kuvan osalta ja kotoa osallistuminen sujui hyvin.

Pontus oli loistava kouluttaja. Hänellä on kattavat tiedot aiheesta ja hän piti huolen, että jokainen kurssilainen pysyy mukana kahden päivän intensiivisellä kurssilla. Myös koulutusmateriaali oli hyvää ja erityisesti arvostan saamaamme lisämateriaalia, jonka avulla aiheeseen perehtymistä voi jatkaa itsenäisesti koulutuksen jälkeenkin.

Kahvi- ja lounastaukojen sosiaaliset kontaktit oli ainoa, mitä jäin verkkokurssilta kaipaamaan. Mutta verkkokurssi oli tietoinen valintani, jolla säästin niin aikaa, rahaa kuin ympäristökin.

Niclas Sannholm, Granlund Ab

 

European Chemicals Agency (ECHA) has a long and well-functioning cooperation with Tieturi Oy. ECHA employs 564 experts in several fields and supports the constant development and learning of its personnel.

We chose Tieturi as our partner due to the high quality and wide variety of courses in English. Our personnel have participated in courses from Excel to testing and from Windows 10 to framework. All the courses are tailored to our needs and well organized. We have a good and open communication with Tieturi and they always listen to our wishes and feedback. We appreciate the professionalism of Tieturi.

To it, Tieturi’s lectures are experts both in their field and in lecturing. Courses are very practical, and emphasis is in real tasks and challenges we face, ie. at the website-course the participants develop ECHA’s website and thus get the best benefit from the course.
Our personnel gives very good feedback of Tieturi’s courses and are always willing to participate in them. Courses are held at ECHA’s premises which is very convenient for us as well.

   Ania Kieniewicz, HR Assistant at ECHA