eLearning Specialist

Haemme palvelukseemme innovatiivista eLearning Specialistia kehittämään Tieturin oppimisaineistoja. Työskentelet osana Tieturin ja koko Soprano konsernin opetusaineistojen tuotantotiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm. verkkopedagogiikan kehittäminen, oppimisaineistojen tuottaminen ja verkkokurssien toteuttaminen sekä tutorointi. Lisäksi vastaat verkko-oppimisalustan käyttöönotoista ja koulutuksista.

Olet sopiva jäsen tiimiimme, jos tunnistat itsesi näistä:

  • Sinulla on kokemusta digitaalisten oppimisympäristöjen rakentamisesta sekä verkko-oppimisprosessien suunnittelusta ja toteutuksesta.
  • Omaat hyvät tietotekniset valmiudet sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot.
  • Olet innovatiivinen, oma-aloitteinen, palvelualtis, joustava ja organisointikykyinen.
  • Sinulla on opettajan pätevyys (pedagogiset opinnot), opettaja/kouluttajakokemus lasketaan eduksi

Tarjoamme sinulle motivoivan ja sopivasti haastavan työtehtävän Pohjoismaiden johtavassa yksityisessä koulutuskonsernissa. Mielenkiintoisen asiakas- ja työympäristön sekä erinomaiset työkaverit. Tieturissa voit kehittää omaa osaamistasi, prosessejamme ja toimintatapojamme yhdessä mahtavan tiimin kanssa.

Työsuhde on täysiaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtävä tullaan täyttämään sopivan henkilön löytyessä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tyohakemukset@tieturi.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pauliina Lautanen-Nissi pauliina.lautanen-nissi@tieturi.fi p. 050 351 6277.