Freelance-kouluttaja

 

Oletko ICT-alan ammattilainen, jonka sydän sykkii oppimiselle ja koulutukselle? Tule kouluttajaksemme!

Suuren koulutuskysynnän johdosta tarvitsemme jatkuvasti uusia, päteviä kouluttajia. Koulutusportfoliomme on erittäin laaja ja erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, viitekehykset, infrastruktuuri, tiedonhallinta ja digitaaliset toimistotyövälineet. Olemmekin kiinnostuneita useiden erilasten aihealueiden kouluttajista. Etenkin ohjelmistokehityksen ja projektinhallinnan kouluttajille on kovasti tarvetta.

Tarjoamme asiakkaillemme sekä avoimia että organisaatioiden tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Koulutuksia järjestetään omissa tiloissamme Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä sekä asiakkaidemme luona ympäri Suomen. Kouluttajana voit toimia oman tilanteesi mukaisesti.

Kiinnostuitko? Tutustu koulutustarjontaamme www.tieturi.fi/koulutukset ja ota yhteyttä! tyohakemukset@tieturi.fi tai 010 432 1001.

 

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on ICT-koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan ja digitalisaation muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. 35-vuoden kokemus, jatkuva kehittyminen sekä tiivis yhteistyö kouluttajien ja asiakkaiden kanssa tekevät meistä ICT-koulutusten edelläkävijän, jonka osaamiseen voi luottaa nyt ja tulevaisuudessa.