Usein kysytyt kysymykset - FAQ

1. Miten ilmoittaudun koulutukseen?

Koulutukseen voi ilmoittautua monella eri tavalla. Helpointa ilmoittautuminen on suoraan koulutuksen kuvauksessa sivun oikeassa laidassa olevan "ilmoittaudu" painikkeen kautta.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@tieturi.fi. Muista kertoa kurssin nimi ja päivämäärä sekä tarkat yritys- ja laskutustietosi

Voit halutessasi ilmoittautua myös puhelimitse soittamalla numeroon 010 4321 001

2. Olen ilmoittautunut koulutukseen ja saanut ilmoittautumisvahvistuksen. Mistä tiedän, että koulutus toteutuu?

Saat sähköpostitse kutsun koulutukseen noin viikko ennen valmennuksen alkua. Mikäli koulutus joudutaan siirtämään, lähetämme vastaavasti myös siitä tiedon viimeistään viikkoa ennen. Äkillisissä tapauksissa (esim. kouluttajan sairastuttua) otamme yhteyttä puhelimitse.

3. Mitä jos sairastun?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@tieturi.fi tai puhelimitse p. 010 4321 001.

4. Tulen koulutukseen autolla. Mihin voin pysäköidä?

Lähiympäristössä on maksullisia kadunvarsipaikkoja (max 4 h) ja Kaapelitehtaan parkkialue on myös ihan vieressä, siinäkin max 4h pysäköinti. Myös Ruoholahden Kauppakeskuksen parkkihallia/liityntäpysäköintiä voi hyödyntää.

Ruoholahden ostoskeskuksen maksulliseen parkkihalliin pääset Porkkalankadulta, Itämerenkadulta sekä Länsisatamankadulta.

http://www.europark.fi/hki-ruoholahti 

5. Millaiset koulutustilat teillä on?

Koulutustiloissame on erikokoisia luokkia pienille ja suurille ryhmille. Kaikissa koneluokissamme on  tehokkaat PC-tietokoneet ja tarvittavat ohjelmistot, opetusverkko tai dataprojektori sekä nopeat Internet-yhteydet. Koulutustilamme ovat muutettavissa aina tarpeita vastaaviksi.

6. Onko Wifi-yhteys käytössäni kurssin aikana?

Kurssikoneilta on pääsy verkkoon. Omaa konetta varten langaton verkko on käytössäsi kurssipäivän ajan. Tunnukset saat infosta (2. kerros). Wifi-verkon käyttö on ilmaista.

Lisäksi aulatiloissamme on ”surffipiste”, josta pääsee myös verkkoon ja voit tarvittaessa tulostaa aulan kirjoittimelle.

7. Milloin koulutuspäivät alkavat ja päättyvät? Kuuluuko hintaan myös lounas?

Koulutuspäivät alkavat klo 9.00 ja päättyvät n. klo 16-16.30.
Aamukahvia ja suolaista on tarjolla kurssiaulassa klo 8.30 alkaen. Kurssihintaan sisältyy freeflow-lounas, joka tarjoillaan alakerran ravintolassa ja iltapäivästä kurssiaulastamme löytyy kahvia ja teetä sekä hedelmiä tai pientä makeaa.

8. Miten voin antaa kurssista palautetta?

Teemme kaikkemme, jotta olet tyytyväinen käymäsi kurssin tasoon. Lähetämme kaikille osallistujille palautekyselyn koulutuksen jälkeen. Halutessasi voit keskustella kurssista henkilökohtaisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@tieturi.fi tai 010 4321 001 (arkisin 8.00-17.00)