Tieturi laajentaa digitaalisen oppimisympäristönsä tarjontaansa

Tieturi ja Comcraft Solutions ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla Comcraftin laadukkaat verkkokoulutusratkaisut tulevat Tieturin tarjontaan. Sopimus kattaa Office eLearning -ratkaisut sekä pelimäisen Office Tähtipelaaja -itseopiskelupaketin, molemmat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

"Monimuoto-opiskelu on tämän päivän trendi, jossa kontaktissa tapahtuvan opiskelun lisäksi opiskelijalle tarjotaan mahdollisuus itsenäisesti kehittää taitojaan silloin, kun se parhaiten opiskelijalle sopii. Yhteistyö Comcraftin kanssa täydentää loistavasti vahvaa tarjontaamme ja vahvistaa joko ennen koulutusta, koulutuksen aikana tai koulutuksen jälkeen tapahtuvaa itseopiskelua, ja sitä kautta parantaa koulutusten vaikuttavuutta", toteaa Tieturin liiketoimintajohtaja Veli-Matti Heiskanen.

"Yhteistyö Tieturin kanssa avaa meille mahdollisuuden laajaan asiakaskuntaan ja vapauttaa omia resurssejamme entistä enemmän kuuntelemaan asiakkaita ja kehittämään ratkaisujamme markkinoiden tarpeiden mukaan", kertoo Comcraftin Toimitusjohtaja Arja Sipola.

Lisätietoja:

Veli-Matti Heiskanen, Tieturi, puh 050 5319 438, veli-matti.heiskanen@tieturi.fi
Arja Sipola, Comcraft Solutions Oy, puh. 040 5555667, arja.sipola@comcraft.fi