Tieturin joulu

Tervetuloa Tieturin jouluun! Tänä vuonna aloitamme joulun vieton 5.12. ja jatkamme sitä aina helmikuulle!

Kaksivaiheiseen jouluumme kuuluu 5.-31.12. koulutusten ja lahjojen valitseminen. Tammi- ja helmikuussa 2018 seuraa oppien ja lahjojen vastaanottaminen. Tule siis mukaan Tieturin jouluun! Tehdään Suomesta yhdessä maailman paras IT-maa.

Katso itsellesi sopiva koulutus alta, ilmoittaudu mukaan joulukuussa ja nauti lahjastasi! Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä lisätietoja-kentässä JOULU2017 ja haluamasi lahja.

Tieturi pidättää oikeuden muutoksiin.
Lahjan saa toteutuneista koulutuksista. Lahjan saa vain alla mainituista koulutuksista. Koskee vain uusia ilmoittautumisia. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin.

Tieturin asiakkaana saat nyt kokeilla BookBeatia 1 kk ajan maksutta. Katso lisää sivun lopusta.

Raspberry Pin avulla voit harjoitella koodamista. Aloituspakkauksessa mukana Raspberry Pi 3 model B tietokone, kotelo, virtalähde sekä NOOBS-muistikortti, jolta löydät 6 vaihtoehtoa käyttöjärjestelmälle. Lue lisää Raspberry Pista >

Suoratoista sisältöä jopa 4K Ultra HD-resoluutiolla. Yhdistä laitteesi samaan WiFi-verkkoon Chromecast Ultran kanssa ja voit toistaa Netflixin, YouTuben ja monen muun sovelluksen sisältöä suoraan puhelimestasi tai tabletistasi. Lue lisää tuotteesta Googlen sivuilta >

Lahjoitamme 100 € Mannerheimin Lastensuojeluliitolle (MLL). MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi. Lue lisää MLL:n toiminnasta osoitteessa www.mll.fi

Viitekehykset

ITIL® Foundation | 24.-26.1.2018 / 14.-16.2.2018

ITIL® on kokoelma IT-palveluiden hallintaan ja tuottamiseen liittyviä prosesseja, jotka on koottu ja kehitetty alan parhaista käytännöistä. Koulutuksessa käydään läpi koko ITIL® sisältö kansainvälisten sertifiointivaatimusten mukaisesti. Koulutuksen jälkeen sinulla on perustason ymmärrys keskeisistä ITIL®-käsitteistä. Koulutus antaa myös valmiudet ITIL® Foundation –sertifikaatin suorittamiseen.

Ilmoittaudu >

TOGAF 9 Foundation 2.0 | 17.-19.1.2018 / 12.-14.2.2018

Koulutuksessa käydään läpi maailman yleisimmin käytettyä yritysarkkitehtuuriviitekehystä TOGAFia. Koulutus tarjoaa osallistujalle TOGAF® 9 Foundation (level 1) -sertifikaatin suorittamiseen tarvittavat tiedot ja valmiudet.

Ilmoittaudu >

TOGAF 9 Certified 2.0 | 7.-9.2.2018

TOGAF 9.1 Certified -kurssi on TOGAF 9.1 Foundation -valmennuksen jatkokoulutus. TOGAF 9.1 Certified 2.0 -kurssin jälkeen osallistuja tuntee syvällisesti yritysarkkitehtuurin suunnittelun avainkohdat sekä sen, kuinka suunnittelu tehdään TOGAF -viitekehyksen avulla.

Ilmoittaudu >

Ketteryys

Certified ScrumMaster (CSM) | 22.-23.1.2018 / 15.-16.2.2018

Certified ScrumMaster koulutus on 2-päiväinen työpaja, joka esittelee ketteryyden käsitteet Scrum-ajattelutapaa käyttäen. Kurssin suorittaneista osallistujista tulee sertifioituja ScrumMastereita (CSM).

Ilmoittaudu >

Certified Scrum Product Owner (CSPO) | 29.-30.1.2018 / 26.-27.2.2018

Kurssin suorittaneista osallistujista tulee sertifioituja Scrum tuoteomistajia (CSPO). Scrum tuoteomistajat ovat vastuussa systeemien rakentamisesta, uusien tuotejulkaisujen luomisesta tai mistä tahansa muusta monimutkaisesta liiketoimintaprojektista.

Ilmoittaudu >

Leading SAFe with SAFe Agilist (SA) Certification | 25.-26.1.2018

Leading SAFe course teaches the Lean-Agile principles and practices of the Scaled Agile Framework® (SAFe®). Attending the class prepares you to take the exam and become a certified SAFe® Agilist (SA). 

Enroll > 

Projektinhallinta

PRINCE2 ® Foundation suomeksi | 29.-30.1.2018 / 26.-27.2.2018

Tässä Prince2 Foundation koulutuksessa saat hyvän ymmärryksen Prince2 viitekehyksestä ja sen olennaisista elementeistä. Näin pystyt toimimaan asiantuntevasti Prince2 metodiikalla toteutettavassa projektissa, olitpa projektipäällikkö tai projektiryhmän jäsen.

Ilmoittaudu >

Taitavan projektipäällikön leadership-taidot – asiantuntijoiden johtaminen | 25.-26.1.2018 / 26.-27.2.2018

Tämä projektikoulutus tarjoaa projektin vetäjälle keinoja parantaa vuorovaikutus- ja johtamistilanteita eri tyylisten ihmisten kanssa. Koulutuksessa keskitytään harjoittelemaan käytännön johtamistilanteita projektissa.

Ilmoittaudu >

IPMA C -sertifiointikoulutus | 22.-23.1.2018 / 14.-15.2.2018

Koulutuksessa syvennetään projektipäällikön suunnittelutaitoja ja käydään läpi IPMA C -teoriakokeen ja -workshopin sisältämiä aihealueita. Koulutus antaa hyvät valmiudet suorittaa IPMA C sertifiointi.

Ilmoittaudu >

Testaus

Nopea ohjelmistotestaus | 5.-6.2.2018

Tällä kurssilla murtaudutaan irti vanhoista ajatusmalleista. Testauksen tehtävä on aina taata tuloksia, jotka auttavat kehittämään parempia tuotteita. Testauksen tehtävä on löytää ohjelmiston ja arkkitehtuurin vaarantavia virheitä silloin, kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta.

Ilmoittaudu > 

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu, koulutus ja workshop | 12.2.2018 alkaen

Koulutuksesta saat palvelumuotoilukokemusta, osaamista palveluiden tuotteistamisesta, näihin menetelmiä ja työkaluja - sekä rohkeutta kohdata asiakas palveluiden kehittämisen tiimoilta.

Ilmoittaudu >

ICT Infrastruktuuri

Linuxin käyttöönotto ja hallinta | 24.-26.1.2018

Koulutuksessa käydään läpi Linux-järjestelmien perushallinta. Koulutuksen käynyt osaa asentaa, hallita ja käyttää Linux-koneita, olivat ne sitten työasemia tai palvelimia.Linux-käyttöjärjestelmä on saanut suuren suosion ympäri maailmaa ja käyttö lisääntyy ympäri maailmaa joka päivä. Kurssi valmentaa Linux-järjestelmien perushallintaan ja antaa valmiudet Linuxin vaativien piirteiden ymmärtämiseen ja omaksumiseen.
 

Linuxin vaativa hallinta | 31.1. - 2.2.2018

Koulutuksen käynyt osaa tehostaa Linux-palvelimen ja -työaseman ylläpitoa sekä hallitsemaan vikatilanteita ja vaativampia Linux-ympäristöjä.Linux on sikäli monitahoinen tuote, että se on samalla käyttöjärjestelmä ja verkkokäyttöjärjestelmä, palvelin ja työasema. Graafisen käyttöliittymän takaa paljastuu monipuolinen - ja usein monimutkainen - Unix-alusta, joka on syytä tuntea voidakseen luotettavasti ylläpitää Linuxia.

Microsoft SQL-kieli (20461) | 17.-19.1.2018 / 19.-21.2.2018

SQL (Structured Query Language) on standardoitu relaatiotietokantojen kyselykieli, jota käytetään tietokannassa olevien tietojen hakuun sekä tietosisällön ja –rakenteiden muokkaamiseen. Koulutuksessa käymme läpi SQL-kielen piirteet Microsoft SQL Server -ympäristössä. Koulutuksen jälkeen osaat SQL-kielen perusrakenteet, joiden avulla haet tietoa sekä päivität tietokannassa olevia tietoja ja tietorakenteita. Saat perusvalmiudet tietokannan tietojen raportointiin ja hyvän pohjan jatko-opiskeluun tietokannan ylläpidon tai sovelluskehityksen suuntaan. Tutustut myös Microsoft Management Studio -työvälineeseen.

Ilmoittaudu >

Office 365 ja Sharepoint

Office 365 tiimityössä | 31.1.2018

Koulutuspäivän aikana opit, mitä tiimien työtä tukevia työkaluja Office 365 –alustassa on. Opit myös, mihin käyttötarkoituksiin ne sopivat parhaiten. Koulutuksen jälkeen sinulla on eväät suunnitella omalla työpaikallasi, mitä uusia O365-työkaluja kannattaa lanseerata tiimien ja projektien käyttöön.  

Ilmoittaudu >

SharePoint sivustokokoelman ylläpitäjille | 5.-7.2.2018

Koulutus antaa vankan yleiskatsauksen SharePoint 2013 On Premise että Office 365 SharePointin työryhmäsivuston ylläpidossa tarvittavista taidoista. Koulutuksen käytyäsi osaat hallita sivustokokoelmia, sivustoja ja sivuja tehokkaasti. Tiedät myös, mikä on Delve ja osaat hallita termijoukkoja ja käyttäjiä.
Ilmoittaudu > 

Sharepoint-leiri | 28.2. - 2.3.2018

Leirillä opit perusteet SharePoint-ympäristöstä, sen osa-alueista ja käyttöönotosta. Saat kattavan yleiskatsauksen SharePointin käyttöön ja mahdollisuuksiin etenkin jos suunnittelet organisaatiosi Microsoft SharePointiin perustuvan intranetin, ryhmätyötilojen tai verkkosivujen käyttöönottoa.
Ilmoittaudu > 

Microsoft Excel

Excel PowerPivot | 5.2.2018

Koulutuksen jälkeen osaat tehokkaasti ja monipuolisesti käsitellä isoja tietomääriä Excelin raportointityökaluilla. Osaat tuoda tietoja eri tietolähteistä Excelin PowerPivottiin ja luoda niistä monipuolisia Pivot-raportteja.

Ilmoittaudu >

Excel kaavat ja funktiot | 8.-9.2.2018

Koulutuksessa käydään läpi, kuinka Excelin erilaisia laskentataulukkofunktioita hyödynnetään tehokkaasti. Koulutuksen alussa kertaamme myös peruskaavoja sekä käymme läpi työkirjan sisäiset ja ulkoiset linkit sekä soluviittaukset. Koulutuksen jälkeen tunnet Excelin kaavat sekä eri funktioluokkia ja niissä olevia laskentataulukkofunktioita. Lisäksi osaat käyttää funktioita erilaisissa laskentataulukoissa ja yhdistää funktioita toisiinsa. Opit myös lisäämään kaavoja ja funktioita muihin Excelin ominaisuuksiin.

Ilmoittaudu >

Excel tehokas peruskäyttö | 12.-13.2.2018

Excel tehokas peruskäyttö -koulutuksessa opit Microsoft Excelin perustoimintojen helpon ja tehokkaan käytön. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää Exceliä päivittäisessä työssäsi. Osaat tehdä peruskaavoja ja tiedät miten tietoa syötetään Excelissä. Osaat muokata olemassa olevaa Excelin laskentataulukkoa ja tunnet Excelin perusfunktiot. Osaat myös tulostaa Excelistä sekä visualisoida laskentataulukkosi tiedot Excelin graafisena kaaviona.

Tietoturva

Tietoturvallisuuden hallinta | 15.-17.1.2018

Koulutuksessa käydään läpi tietoturvallisuuteen liittyvät tekijät, alan standardit sekä tekniseen tietoturvaan liittyvät keskeisimmät suojaustekniikat sekä teknologioihin mahdollisesti liittyvät heikkoudet. Koulutuksen käynyt osaa dokumentoimaan organisaation tietoturvapolitiikan.

Ilmoittaudu >

Tietosuojan perusteita | 16.2.2018

Lähes jokainen meistä joutuu käsittelemään henkilötietoja muodossa tai toisessa miltei joka päivä ja ei ole aivan sama, miten niitä käsitellään. Tuleva EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) määrittelee meille kaikille uusia velvoitteita ja vastuita tietosuojaan liittyen.

BookBeatin-kuva

Tieturin asiakkaana saat nyt kokeilla BookBeatia 1 kk ajan maksutta. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu normaalina tilauksena hintaan 16,90 €/kk. Voit lopettaa tilauksen milloin vain osoitteessa www.bookbeat.fi.

BookBeat on ääni- ja e-kirjasovellus, jolla saat tuhansia kirjoja suoraan kännykkääsi. BookBeatin käytön aloittaminen on helppoa eikä tilaukseen liity sitovia määräaikoja. Kun sinulla on BookBeat kännykässäsi ovat niin ajankohtaisimmat suosikit kuin tunnetuimmat klassikotkin vain napinpainalluksen päässä.

Lunasta tarjous osoitteessa:
www.bookbeat.fi/tieturi

Huom. Tarjous koskee vain uusia BookBeat-asiakkaita.