Tekoäly (AI)

Opi hyödyntämään tekoälyä – modernin työelämän välttämätöntä taitoa.
Katso koulutukset

Tekoäly (AI) on nykypäivän työelämän ja teknologian kulmakivi. Tekoälyn ymmärtäminen ja soveltaminen on muodostunut lähes elinehdoksi niille, jotka pyrkivät pysymään eturintamassa nopeasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa.

Tarjoamme koulutuksia, jotka varustavat sinut taidoilla ja tiedoilla, joita tarvitset menestyäksesi tässä AI-keskeisessä työelämässä. Tule kursseille ja saat asiantuntijoiden opeilla kattavat valmiudet tekoälyn hyödyntämiseen – olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen.

Tekoälykoulutukset monipuolisiin tarpeisiin

Meiltä löytyy laaja valikoima tekoälykoulutuksia, jotka kattavat kaikki oleelliset aiheet ja sovellusalueet. Tutustu alta kursseihimme, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle syvällistä ymmärrystä ja käytännön taitoja tekoälystä!

Tekoäly avustajaksi työelämään

Yleiset AI-kurssimme tarjoavat arvokkaita tietoja ja taitoja, jotka auttavat sinua hyödyntämään tekoälyä monipuolisesti käytännön työssä ja vievät ammattitaitosi uudelle tasolle. Opit, kuinka tekoäly mm. tuo älykkyyttä tietotyöhön, luo visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä, kehittää liiketoiminnan strategioita tai auttaa ohjelmistokehityksessä:

ChatGPT-kurssit

ChatGPT-koulutuksemme ovat suunniteltu tarjoamaan syvällistä ymmärrystä ja käytännön taitoja ChatGPT:n ja muiden kehittyneiden tekoälytyökalujen hyödyntämisestä. Kursseilla opit, miten voit käyttää ChatGPT:ä tehokkaasti eri teemojen näkökulmasta:

Azure Open AI Service -kurssit

Kursseilla opit, kuinka voit hyödyntää Azuren tekoälypalveluita ja Open AI Serviceä kehittääksesi räätälöityjä tekoälyratkaisuja, jotka ovat keskeisiä modernien palveluiden kehittämisessä:

Tekoälykurssit data- ja analytiikkaratkaisujen näkökulmasta

Data ja analytiikka ovat keskeisiä elementtejä tekoälyn maailmassa. Kursseillamme pääset syventymään siihen, miten tekoäly voi mullistaa yrityksesi datan käsittelyn, analysoinnin sekä hyödyntämisen:

Kurssiemme joukosta löydät myös muita koulutuksia tekoälyn monilla eri alueilla, kuten immateriaalioikeudet (IPR) tekoälyn näkökulmasta, kvanttiohjelmoinnin perusteista sekä tekoälysovellusten testaamisesta.

Ota tekoäly haltuun kursseillamme

Kurssitarjontamme avulla saat valmiudet tekoälyn hyödyntämiseen – olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen. Oli tavoitteesi sitten ymmärtää tekoälyn perusteet tai syventää tietojasi edistyneemmissä sovelluksissa, meillä on tarjolla juuri sinulle sopiva koulutus.

Älä jää jälkeen – ilmoittaudu mukaan ja varmista osaamisesi tekoälymaailmassa!

Hae koulutuksista

Ajankohtaista luettavaa

Katso webinaarit