EtusivuAmazon Web Services (AWS)Building Modern Data Analytics Solutions on AWS -koulutuspaketti

Building Modern Data Analytics Solutions on AWS -koulutuspaketti

Valitse yksi tai useampi tarpeisiisi, palveluihisi ja ratkaisuihisi soveltuva koulutus Building Modern Data Analytics Solutions on AWS -koulutuspaketista oppiaksesi parhaat käytännöt. Suosittelemme aloittamaan Building Data Lake on AWS -koulutuksesta ja sen jälkeen osallistumaan muille kursseille tarpeidesi mukaan.


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

4 päivää


Hinta

2490 €

Kohderyhmä

Suosittelemme koulutusta kaikille, jotka toimivat seuraavissa rooleissa:

  • Tietovarastoinnin insinöörit
  • Data-alustojen suunnittelijat
  • Ratkaisuarkkitehdit

Kehittäjille suosittelemme myös osallistumaan Building Streaming Data Analytics Solutions on AWS -koulutukseen.

Tavoite

Tästä neljän kurssin koulutuspaketista saat kattavan opin nykyaikaisten datataitojen kehittämiseen, ja koulutusten jälkeen tiedät mm.:

  • Kuinka hyödyntää AWS:n datapalveluita datan tallentamiseen, käsittelyyn, analysointiin ja kyselyihin nopean ja ketterän päätöksenteon tueksi.
  • Kuinka modernisoida erilaisia dataratkaisuja alusta loppuun.

Building Modern Data Analytics Solutions on AWS -koulutuspaketti

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua sähköpostise koulutuspaketin koulutuksiin lähettämällä viestin osoitteeseen info@tieturi.fi. Mainitsehan viestissäsi, että olet osallistumassa kaikkiin koulutuspaketin koulutuksiin sekä tarkat yritys- ja laskutustietosi. Lisäksi voit ilmoittautua soittamalla palvelunumeroomme 010 4321 001.

Voit halutessasi ilmoittautumia myös yksittäiseen koulutuspaketin koulutukseen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen kyseisen kurssin koulutuskuvauksen sivulla kohdasta ”Ilmoittaudu”.

Hinnoittelu

Ostaessasi koulutuspakettiin sisältyvät kurssit samalla kertaa, saat ne yhteishintaan 2490 € + alv (norm. 3590 € + alv.). Mikäli haluat hyödyntää edun, mainitse siitä ilmoittautuessasi koulutukseen ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: