EtusivuJohtaminenTekoäly ja vastuullinen johtaminen

Tekoäly ja vastuullinen johtaminen

Haluatko saavuttaa huippusuorituksia liiketoiminnassasi? Onko tavoitteenasi tehostaa johtamistaitojasi ja hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia? Etsitkö kurssia, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla tekoälyn ja johtamisen osa-alueet? Tervetuloa mukaan tekoälyä ja johtamista yhdistävään workshop-tyyppiseen koulutuspäiväämme!


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom


Kesto

1 päivä


Hinta

890 €

Kohderyhmä

Johtajat, esihenkilöt, tiiminvetäjät, johtamisesta kiinnostuneet asiantuntijat

Tavoite

Opimme yhdessä työpajoissa, miten voimme hyödyntää tekoälyn voimaa, kuitenkaan unohtamatta eettisiä ja yhteiskunnallisia näkökulmia. Vastuullisuus on yksi kivijaloistamme.

Kurssin sisältö

Opetamme sinulle, miten voit hyödyntää tekoälyn mahdollisuuksia liiketoiminnan eri osa-alueilla ja samalla kehittää vahvoja johtamistaitoja, joita tarvitset menestyäksesi muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Valmennuksemme keskittyy myös johtamistaitojen kehittämiseen. Opit, miten voit motivoida tiimiäsi, johtaa muutosta ja tehdä parempia päätöksiä hyödyntäen sekä ihmisten osaamista että tekoälyn tuottamaa tietoa. 

Tekoäly tulee olemaan tulevaisuudessa keskeinen osa liiketoimintaa. Valmennuksemme avulla varmistat, että olet valmiina kohtaamaan tulevat haasteet ja mahdollisuudet vahvalla osaamispohjalla.

 

Hinnoittelu

Koulutuskortilla maksettaessa 1 koulutuskorttipäivä

Yhteistyössä: JTO

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: