EtusivuMarkkinoinnin työkalutTekoäly kuvien luonnin avustajana

Tekoäly kuvien luonnin avustajana

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_full

Haluatko oppia luomaan fotorealistisia kuvia mistä tahansa aiheesta, täydellisellä valaistuksella, värimäärittelyllä sekä sommittelulla? Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit käyttää tekoälyä tuottamaan kuvia, jotka herättävät huomion ja tekevät vaikutuksen? Tai ehkä olet kiinnostunut luomaan itsellesi tai yrityksellesi laadukkaita graafisia elementtejä myynti- ja markkinointikäyttöön, jotka erottuvat joukosta ja vangitsevat kohdeyleisösi huomion? Jos vastasit kyllä mihinkään näistä kysymyksistä, tämä AI-kuvatyökalujen intensiivikoulutus on juuri sinua varten!


Paikka

Helsinki


Koulutusmuoto

Classroom
Remote


Kesto

3 tuntia


Hinta

495 €

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisen hyvin aloittelijoille, kenellä ei ole vielä aikaisempaa kokemusta tekoälyn hyödyntämisestä visuaalisten materiaalien luomisessa. Mutta se ei ole vain aloittelijoille – myös ne, jotka haluavat syventää osaamistaan ja pysyä ajan tasalla uusimmista AI-kuvantekotrendeistä, hyötyvät koulutuksesta.

Tavoite

Kurssin päätteeksi osallistujat ymmärtävät uusimmat AI-pohjaiset suunnittelutyökalut ja osaavat soveltaa oppimaansa käytännön työssään, olipa kyse markkinoinnista, tuote-esittelystä tai muusta digitaalisesta sisällöstä.

Kurssin sisältö

Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää uusimpia teknologioita luodaksesi näyttäviä, fotorealistisia kuvia ja muita visuaalisia materiaaleja yrityksesi käyttöön. Lisäksi saat käytännön vinkkejä ja ohjeita, kuinka voit soveltaa oppimaasi heti omassa työssäsi tai projekteissasi.

Tekoälyn avulla voit luoda kuvia, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös kommunikoivat tehokkaasti haluamasi viestin. Tekoälyn avustamana voit myös tutkia ja kokeilla erilaisia visuaalisia tyylejä ja suuntauksia nopeasti, mikä antaa sinulle mahdollisuuden innovoida ja luoda ainutlaatuisia kuvia, jotka resonoi yleisösi kanssa. Jos haluat ottaa visuaalisen sisällöntuotantosi seuraavalle tasolle ja ymmärtää, kuinka tekoäly voi auttaa sinua saavuttamaan tämän, AI-kuvatyökalujen intensiivikoulutus on juuri sinua varten!

Tutustumme myös siihen, kuinka tekoäly voi auttaa sinua analysoimaan ja ymmärtämään kohdeyleisösi visuaalisia mieltymyksiä, jotta voit räätälöidä sisältösi vastaamaan heidän odotuksiaan ja tarpeitaan. Käsittelemme erilaisia AI-pohjaisia suunnittelutyökaluja, jotka voivat auttaa sinua optimoimaan kuviesi ja grafiikkasi laadun ja tehokkuuden.

Lisäksi saat käytännön vinkkejä ja ohjeita, kuinka voit soveltaa oppimaasi heti omassa työssäsi tai projekteissasi. Olipa kyseessä sitten markkinointikampanja, tuote-esittely tai digitaalinen sisältö, nämä opitut taidot antavat sinulle kilpailuedun alallasi

Kouluttaja

Anttu Koistinen

Workshopin vetää AI-spesialisti Anttu Koistinen. Antun päätavoitteena on tehdä tekoälyn tehokkaasta käyttämisestä mahdollista kenelle tahansa, ilman aikaisempaa kokemusta. Hän hyödyntää moninaisia AI-työkaluja myös päivittäin oman työnsä tehostamisessa.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: