Varmista menestyksesi laadukkaalla koulutuksella

Haluatko olla alasi vahva ammattilainen ja edelläkävijä? Me pidämme sinut ja organisaatiosi valmiina vastaamaan työelämän muuttuviin tarpeisiin.

Ke­hi­tä it­seä­si ja or­ga­ni­saa­tio­ta­si

Valikoimissamme yli 1 000 koulutusta, joista järjestämme useita avoimia toteutuksia lukukausittain. Meiltä saat kaikki ohjelmistokehitykseen, projektityöhön, tekoälyyn, infrastruktuuriin ja tiedonhallintaan sekä digitaaliseen toimistotyöskentelyyn liittyvät koulutuspalvelut – ketteryyttä (Agile, Scrum, SAFe®) unohtamatta.

Sinun menestyksesi on suurin intohimomme. Inspiroimme organisaatioita kehittymään ja kehittämään. Teemme asiakkaamme kanssa tiivistä yhteistyötä. Koulutustemme vaikutus on huomattavissa ja mitattavissa asiakkaidemme jokapäiväisessä työssä ja tuloksessa.

Tarvitseeko koko organisaatiosi apua kehittymisessä? Jokainen koulutuksemme on saatavilla myös yrityskohtaisena toteutuksina juuri teille räätälöityinä.

Säästä jopa 40 % koulutuspäivien hinnoista

Koulutuskortilla saat koulutuspäivät jopa 40 % edullisemmin. Koulutuskortti mahdollistaa organisaationne henkilöstön jatkuvan oppimisen ja kehittymisen joustavasti. Koulutuskortilla investoit organisaationne tulevaisuuteen ja työntekijöidenne osaamisen kehittymiseen, samalla kun hallitsette koulutusbudjettianne tehokkaasti.

Vinkkejä, ajatuksia ja ideoita työhösi

Kiinnostavaa tietoa alan ajankohtaisista kuulumisista sekä asiantuntijasisältöä työelämästä, työkaluista ja ilmiöistä. Tutustumalla blogeihimme, tuleviin webinaareihimme ja webinaaritallenteisiin saat uusia ideoita sekä oppeja työssäsi menestymiseen.