Tieturi – kumppanisi elinikäiseen oppimiseen

Tieturi auttaa sinua kehittymään työssäsi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Tieturi auttaa sinua kehittymään työssäsi ja saavuttamaan tavoitteesi. Helpotamme arkeasi tukemalla työssä onnistumista nyt ja tulevaisuudessa. Inspiroimme sinua kehittymään ja kehittämään. Sinun menestyksesi on suurin intohimomme.

Tieturi on Suomen monipuolisin ICT-koulutusten tarjoaja. Perustamisestamme vuodesta 1983 lähtien missiomme on säilynyt samana: kasvatamme osaamistasi asiantuntevalla ja vaikuttavalla koulutuksella.

Elinikäinen oppiminen on yksi tärkeimmistä työelämätaidoista nopeasti muuttuvassa, digitalisoituvassa maailmassa. Olemme kumppanisi elinikäisessä oppimisessa; autamme organisaatioita ja yksilöitä olemaan osaajien kärkijoukoissa.

Varmistamme myös, että olemme itse jatkuvasti digitalisaation eturintamassa ja koulutustarjontamme vastaa myös tulevaisuuden työelämätarpeita.

Tieturin valikoimissa on yli 1 000 erilaista, kaikille avointa koulutusta sekä asiakaskohtaisten tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia.

Uskomme, että oppiminen on yhteisöllinen tapahtuma. Asiat eivät muutu tyhjiössä, itsekseen opetellen. Aitoon oppimiseen ja asioiden muuttumiseen on varattava aikaa, annettava keskittymiselle tilaa.

Tehdäksemme oppimisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja tehokkaaksi, tarjoamme erilaisia tapoja kouluttautua.

Sertifioitua laatua

Varmistaaksemme missiomme onnistumisen kehitämme työmme laatua jatkuvasti. Kiwa Inspecta on myöntänyt Tieturille ISO 9001 -sertifikaatin, joka on luotettava todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämiseksi. ISO 9001 -sertifikaatin mukainen Tieturin laatupolitiikka sekä rehti ja luotettava toiminta luovat perustan kaikelle toiminnallemme.

Lukuisat viralliset sertifikaatit todistavat luotettavuutemme kumppanina. Tutustu sertifikaatteihimme.

Luo­daan me­nes­tyk­se­si yh­des­sä

Meillä voi opiskella kaikkea projektinhallinnasta pilvipalveluihin, ohjelmistokehityksestä ketteriin toimintamalleihin ja Office-ohjelmista testaukseen. Kaikista aihealueista löytyy koulutuksia niin johtotasolle, käytännön tehtäviin kuin työkaluihinkin – sekä uransa alussa oleville että kokeneemmillekin konkareille.

Kehitä kanssamme omaa ja organisaatiosi osaamista.

Asiakaskokemukset ja referenssit

Hyvät asiakaskokemukset, tyytyväiset asiakkaat ja pitkä yhteistyö ovat meille kunnia-asioita. Tutustu pitkäaikaisten asiakkaidemme kokemuksiin toteuttamistamme koulutuksista ja yhteistyömme hyödyistä.

Vinkkejä, ajatuksia ja ideoita työhösi

Kiinnostavaa tietoa alan ajankohtaisista kuulumisista sekä asiantuntijasisältöä työelämästä, työkaluista ja ilmiöistä. Tutustumalla blogeihimme, tuleviin webinaareihimme ja webinaaritallenteisiin saat uusia ideoita sekä oppeja työssäsi menestymiseen.